Mennyire tűröd ha provokálnak?
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 17:32
1/13 Gál Zoé válasza:
Nem igazán. Ezért is ajánlotta az iskolapszichológus, hogy magántanuló legyek, igaz ennek már több mint 10 éve.
2/13 anonim válasza:
61% Jó neked.
Nehezen, de próbálom ignorálni.
3/13 anonim válasza:
Nem birom. Ilyenkor en is visszapofazok ami persze mar nem tetszik a masik felnek.
4/13 anonim válasza:
Attól függ , miről van szó.
Meg ha mondjuk azt látom számomra kedvezőbbnek - mert tudom hogy többet érek el vele vagy felidegesítem vele a provokálómat- hogy nem mondok semmit,akkor hallgatok és mosolygok csak.
De amúgy általában muszáj visszabeszélnem és megvédenem az igazamat :D Szóval a válaszom hogy nehezen!!
5/13 anonim válasza:
Amíg szóban történik addig semmit. Mit foglalkozzak én a másikkal...
6/13 anonim válasza:
Nem merek visszaszólni, így hagyom magamat... Szeretnék rajta változtatni.
7/13 Mádár0218 válasza:
Flegmán leszarom, és vissza szólok lazán de oda baszósan.
Ha engem valaki provokál leszarom, és az hogy nevetek rajta őt húzza fel >=)
19/F
8/13 anonim válasza:
Ezt Gál Zoéról el tudom képzelni amilyen kérdéseket fel szokott tenni. De lehet hogy csak troll.
9/13 anonim válasza:
Ez számomra is elég érdekes. Mivel az összes kis fiúkát el nagyon élvezetes álkapocstörésben tudnám részesíteni ha felb@$zom magam, szóval muszáj nekem "okosnak" lennem, mert azok a bátor férfiak azonnal jelentenének fel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!