Mit csinaljak az eletemmel?
ugy erzem teljesen kiegtem
kisebb koromban voltak terveim, almaim amiket szerettem volna megvalositani es ugy gondoltam, ha megvalosulnak boldog leszek, ezek hajtottak elore
akartam egy sajat szep uj lakast, sikerult
egy vallalkozast ami jol jovedelmez, sikerult
egy masik lakast biztonsagnak, biztos anyagi hatternek, sikerult
autot -- igaz lany vagyok de imadom, hatalmas nagy vagyam volt, de evekig csak a vagy volt bennem, nem vettem mert ugy ereztem tul nagy koltseg (nem befektetes) de meglett vegul, vettem egy kocsit amivel kozlekedem
utazni akartam, nagyon sok helyen jartam europaban
parkapcsolatot azzal akivel "elso latasra".. megtalaltam ezt az illetot es eleg rossz vege lett a kapcsolatnak, nem hiszek a szerelemben tobbet
semmi nem adja azt az oromot amit kerestem
26 eves vagyok es erosen gyogyszer fuggo (altato, kabito hatasu gyogyszerek) ez az egyetlen dolog, ami ugymond boldog perceket hoz a napjainba
arra jutottam, hogy az motival egyik nap begyogyszerezem magam es ugy kaba allapotban indulok el az ejszakaba es aztan soha nem ebredek fel
rekord ido alatt sikerult rekord eredmenyeket elernem (anyagi teren es tapasztalatszerzesben) es ezzel lezarom az eletem
masfelol ugy gondolom hogy ez butasag
Pszichoterapeutától (akit sokan ajánlanak) kérj segítséget.
Ne gyógyszerrel próbáld megoldani a problémát, a lelki okot kell megtalálni, amire beszélgetéssel fogtok rájönni.
Sajnos most én is elég kilátástalannak érzem az életem... Stagnál a rossz állapot és nem tudok előre lépni akárhogy is akarok és ez kikészít.
Legfőképp anyagi dolgok, nem vagyok szegény de többre vágyom.
Esetleg leírhatnád hogy sikerült elérni ezeket a dolgaid rövid idő alatt, hátha segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!