Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a tömegközlekedé...

Mit gondoltok a tömegközlekedésről? Bizonyos szint felett tényleg lealacsonyító?

Figyelt kérdés

A kollégáim többsége szerint lealacsonyító az ő(mi) szintünkön.

Nem tagadom,én sem használom a tömegközlekedést, nem is szeretem, de nem tartom "prolinak" vagy lealacsonyítónak, egyszerűen az én életstílusomhoz nem passzos.

Amikor középiskolás voltam baromi sokat mérgelődtem egy olyan út, ami autóval negyed óra max 20 perc, tömegközlekedéssel több, mint 40 perc volt.Akkor határoztam el,hogy ha fene fenét eszik is, autóval fogok járni és többet nem szállok buszra.

Jó munkahelyen dolgozom, teljes szabadságunk van munkaidőt, feladatok beosztását tekintve.A fizetéssel is elégedett vagyok.

A kollégám viszont kicsit túlzásba viszik, többségük tényleg lealacsonyítónak tartja a tömegközlekedést, olyanokat mondanak, hogy "én meghagyom a tömegközlekedést a nyugdíjasoknak és a diákoknak, mi itt GDP-t termelünk, nem érünk rá tökölni a megállókban meg alkalmazkodni menetrendekhez"

2018. febr. 14. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"én meghagyom a tömegközlekedést a nyugdíjasoknak és a diákoknak, mi itt GDP-t termelünk, nem érünk rá tökölni a megállókban meg alkalmazkodni menetrendekhez"

Erre a mondatra majd emlékeztesd a kollégáid, amikor nyugdíjasok lesznek és neadj' Isten rá lesznek kényszerűlve, hogy tömegközlekedést használjanak...

2018. febr. 14. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
* hogy a tömegközlekedést használják
2018. febr. 14. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken az embereken csak nevetni tudok. Gyakorlatilag megragadtak egy felsős színvonalán. Ez végül is ugyanaz, mint a "szülővel nyilvánosan mutatkozni gáz", csak más köntösben. Röhej.

Mondjuk én, ha tehetem, biciklivel járok, mert a) közel van a munkahelyem, b) a környéken könnyen találok olyan útvonalat, ahol viszonylag kevés autó jár, c) legalább mozgok, d) nem szennyezem a környezetem.

2018. febr. 14. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó ha te és az ismerőseid tudnák hányan utaznak nagyon jómóduak is tömegközlekedéssel...

Azt nem értitek meg hogy prolivá a gondolkodásod által válsz...

2018. febr. 15. 07:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szívesen használnám, ha lenne. Ebből a faluból naponta kb. 8-szor indul busz a közeli városba...
2018. febr. 15. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

II. Erzsébet ugyan nem jár tömegközlekedéssel, de szerintem nem azért, mert lealacsonyítónak gondolná.

Egyébként ha mondjuk Londonból indulunk ki, itt nagyon sok irodai dolgozó, ügyvéd, jogász franc se tudja milyen vezető is metróval jár dolgozni. Nyilván nem azért nem busszal, mert azzal csak a pórnép jár (a buszbérlet olcsóbb), hanem, mert a metró gyorsabb. A kollégiád meg prolik.

2018. febr. 15. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!