Miért létezik a szerelem?
Ha nem lenne akkor nem lenne fájdalom az elutasítás, összetört szív révén...
😢💔
Neszójjábe.:D
"Aha te bolond, akkor biztos én kertem magamnak ezt a szar életet, mi??"
Pl a vak kisgyerek is vagy a szüleinek akar gondoskodást tanítani, vagy pedig /akár ezzel együtt; meg akarja tapasztalni, hogy milyen "hiányos" érzékszervekkel élni. Vagy nemtom, hogy mondják szépen. Meg pl tanítjuk egymást, lehet az életben külső megfigyelőnek is lenni, megfigyelhetjük mások hibáit, vagy esetleg pont azt, hogy ők hogyan hidalnak át az eléjük tárult kihívásokon, nehézségeken. Pont ezekre a megértésekre akarunk ráébredni pl szerintem. Legalábbis jó, hogyha kitudjuk, hogyan lehet érvényesülni, de mégjobb, ha úgy, ha betartjuk a játékszabályokat, szóval fain az, aki nem akar ártani másoknak, és úgy ér el sikereket. És tudod, ez olyan, mint amikor elindul a vándor szerencsét próbálni; kipróbálja, hogy mire tudja vinni, miközben pedig egyre bölcsebb lesz; meg ilyenek:D:D:D Remélem, jókat írtam/van benne használható:)
*mert ők meg pedig pont a gondoskodást akarták megtanulni, megismerni. Hogy ez milyen érzés. És akkor kölcsönösen mind a kettő fél pl megtapasztal.
Valaki meg pont a csalódást akarta, ezt az érzést megélni, megtapasztalni. Amikor pl kibillen az egyensúlyából, és pl újra megtalálni, felépíteni önmagát. Jó, ezt már kicsit rosszul írtam, de még ilyesmi is eszembe jutott; de végülis passzolhat ide is. Ja meg pl egy nem látó emberke még empátiát is taníthat mindenkinek , akivel szembe megy az utcán. Mert ugye az pl tök szomorú dolog, hogyha valaki nem lát, és megtudják, hogy kellemetlen, és sajnálják, mert ők leszűrik, hogy ők nem szeretnének szívesen a másik helyzetében lenni,mert pl megértik, hogy nehezebb a dolga; ő pedig pont ezt a nehezebb dolgot akarta megtapasztalni valószínűsítem.
A dolog azzal kezdődik el,hogy miért létezik nemi vonzalom.Nemcsak az embereknél,hanem a teljes élővilágban.
Azért,mert az élőlényeknek szaporodniuk kell,ehhez pedig vonzódniuk kell egymáshoz.A szerelem összefügg a nemi vonzalommal.Persze több annál,hisz párzani szerelem nélkül is lehet és létezik a fordítottja is:szerelem szex nélkül,a plátói szerelem.
Ha nem lenne szerelem,nem lenne összetört szív,valóban.De tud a szerelem boldogítani is.Feltételezem:te az előbbit nemrég megtapasztaltad és ez inspirálta a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!