Azért szült mert büdös a munka?

Kapásból fel tudok sorolni legalább 10 olyan ismerősömet, akik elmentek szülni, mert büdös volt nekik a munka. És ez nemcsak feltételezés, két csaj a szomszédomban lakott, testvérek voltak. Tinikorunktól együtt lógtunk, világosan elmondták, hogy gazdag pasi a cél. Beléptek valami szektába, ott kifogtak két palimadarat, összeházasodtak, mindkettőnek van gyereke, több is.
Egy év munkaviszony, nem sok, egyiküknek sincs meg. Azt várták, hogy meglegyen az érettségi és férjhez mehessenek. Szakmát sem végeztek, mert minek? A férjeik nagyon dolgosak, rengeteget güriznek, de jó életet biztosítanak a családjaiknak. Amúgy ez teljes mértékben az ő dolguk, csak éppen, amikor hazalátogatnak és beköszönnek, folyton kérdezgetik tőlem, hogy "és te mikor szülsz, neked mikor lesz már"? Mondom, mire szüljek, én egyetemre mentem, most kezdtem a karrieremet, előbb veszek lakást, dolgozom még stb. "Jaj, hát, a gyereknek nem kell palota, nem szabad várni vele" stb. Na, az ilyet utálom és megvetem. Egy napot nem dolgozott még, és az ilyen előadja a nagy mártírt, a hőst, mert ő szült és sugárzik belőle a felsőbbségi érzés, csak mert szét tudta tenni a lábát tanulás helyett.

34%
Na most már elmész a pitsába a modoroskodó hölgyeményezéseddel (ez is tipikus, hölgyeim, lol), és állandó jellegű nőgyűlölő szarságaiddal. Elmeséljem hány lusta, dolgozni nem akaró férfit ismerek? Akik 30 évesen is az anyjuk/nőjük nyakán élnek és csak picsognak? Sokat. Csak a családunkon belül van vagy 5 ilyen here.
A legtöbb nőismerősöm dolgozik, mellette rájuk hárul a gyereknevelés, háztartás is. Az anyám 12 órát melózik utána megy haza főzni a here tesómra, aki nem dolgozik és nem is akar. Amikor nem vagyok otthon anyám lapátolja el a havat is. A barátnőm férje akkor sem volt hajlandó házimunkát végezni, amikor fél évig munkanélküli volt.
Sorolhatnám még, de minek, mert a hozzád hasonlók csak a saját sértett világukban élnek.
Vedd már észre, hogy a legtöbb nő sokkal több melót vállal, mint te valaha is fogsz...takarodj és segíts inkább édesanyádnak.

75 százalékos.
Efelől kétségem se volt hogy a nők többet dolgoznak. Tudom hogy mindig ők a mártírok ha odébb raknak egy gyufaszálat.

17.53 te drága Einstein.
Nem mindenkinek azért jut az alja mert nem áll vele szóba normális. Sokan választanak alul, azzal hogy majd megbecsüli. Aztán az esetek többségében nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!