Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért szült mert büdös a munka?

Azért szült mert büdös a munka?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nem dolgozik, most szülte a 4. gyerekét, a legidősebb 20, a legfiatalabb 1 éves. Soha nem dolgozott, de állandóan nagyzol, meg mindent meg akar magyarázni.Miért ilyen? Azt játssza,hogy milyen okos meg mindenkit lenéz, közben segélyből meg az élettársa fizetéséből élnek, már amikor az dolgozik. Azzal verte ki a biztosítékot amikor azt mondta, hogy " ezek a mai fiatalok nem szeretnek dolgozni" meg amikor nem volt munkám engem is számonkért, és próbált munkákat ajánlgatni. Miért ilyen? Mit lehet vele kezdeni?
2018. febr. 9. 15:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Azzal meg nem lenne probléma,ha valaki nem dolgozik,inkább szül helyette,de akkor maradjon csendben,ne ossza az észt másoknak.
2018. febr. 9. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Ignoráld, vannak akiknek a gyerekszülés az életcél főleg ha pénz is vann benne,csok és társai. És ezek lenéznek mindenkit, meddőket,azokat el kő hagyni szerintük termékenyért.. Az egyerekeseket.. Ahol van a gyerekre idő és pénz ,külön szoba stb ,és nem ovoda van a semmire öten egy szobában,plussz juttatásért,munkakerülésért. Ők már elértek vmit, mert letettek vmit az aaztalra,ja a sok purdét kb a semmire a mi adonkból. Panel prolik. Kispolgárok.. Ignorálni kell őket.
2018. febr. 9. 16:56
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Kapásból fel tudok sorolni legalább 10 olyan ismerősömet, akik elmentek szülni, mert büdös volt nekik a munka. És ez nemcsak feltételezés, két csaj a szomszédomban lakott, testvérek voltak. Tinikorunktól együtt lógtunk, világosan elmondták, hogy gazdag pasi a cél. Beléptek valami szektába, ott kifogtak két palimadarat, összeházasodtak, mindkettőnek van gyereke, több is.

Egy év munkaviszony, nem sok, egyiküknek sincs meg. Azt várták, hogy meglegyen az érettségi és férjhez mehessenek. Szakmát sem végeztek, mert minek? A férjeik nagyon dolgosak, rengeteget güriznek, de jó életet biztosítanak a családjaiknak. Amúgy ez teljes mértékben az ő dolguk, csak éppen, amikor hazalátogatnak és beköszönnek, folyton kérdezgetik tőlem, hogy "és te mikor szülsz, neked mikor lesz már"? Mondom, mire szüljek, én egyetemre mentem, most kezdtem a karrieremet, előbb veszek lakást, dolgozom még stb. "Jaj, hát, a gyereknek nem kell palota, nem szabad várni vele" stb. Na, az ilyet utálom és megvetem. Egy napot nem dolgozott még, és az ilyen előadja a nagy mártírt, a hőst, mert ő szült és sugárzik belőle a felsőbbségi érzés, csak mert szét tudta tenni a lábát tanulás helyett.

2018. febr. 9. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, és az ilyen irigy arra akinek a gyerekre jut pénz is figyelem is,és nem putriba szül eszköznek. Ja meg úgy könnyű ha apuka hazatolja a pénzt alájuk,neki csak popot kell mereszteni,de érdekes h mindig az ilyenek kölkei a neveletlenek stb,de az ilyen nőknél apuka kilete se mindig biztos.. :P
2018. febr. 9. 17:27
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Én "anyósom" (mostohaanyja páromnak) is hasonló. Neki már 30+ éves a gyereke, de még mindig azzal takarózik, hogy miatta nem tud dolgozni, mert jajj, akkor ki főz, mos, takarít rá, stb. Ezzel még nem is lenne bajom, mert ő dolga. De párom meg múltkor itthon maradt pihenni egy napot, erre elkezdte osztani az észt, hogy mi az, hogy alszik, menjen dolgozni ne aludjon, stb. Külön élünk, nem ők látnak el és nekem is van jövedelmem, szóval nem egy fizuból élünk. De ő ossza az észt, mintha minimum éhen halálnánk, ha már le merünk ülni otthon. Nem is mondunk el neki semmit ezt is véletlenül tudta meg. Nem kell vele beszélgetni meg elmondani az ilyeneket.
2018. febr. 9. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

34%

Na most már elmész a pitsába a modoroskodó hölgyeményezéseddel (ez is tipikus, hölgyeim, lol), és állandó jellegű nőgyűlölő szarságaiddal. Elmeséljem hány lusta, dolgozni nem akaró férfit ismerek? Akik 30 évesen is az anyjuk/nőjük nyakán élnek és csak picsognak? Sokat. Csak a családunkon belül van vagy 5 ilyen here.

A legtöbb nőismerősöm dolgozik, mellette rájuk hárul a gyereknevelés, háztartás is. Az anyám 12 órát melózik utána megy haza főzni a here tesómra, aki nem dolgozik és nem is akar. Amikor nem vagyok otthon anyám lapátolja el a havat is. A barátnőm férje akkor sem volt hajlandó házimunkát végezni, amikor fél évig munkanélküli volt.

Sorolhatnám még, de minek, mert a hozzád hasonlók csak a saját sértett világukban élnek.

Vedd már észre, hogy a legtöbb nő sokkal több melót vállal, mint te valaha is fogsz...takarodj és segíts inkább édesanyádnak.

2018. febr. 9. 17:34
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

75 százalékos.

Efelől kétségem se volt hogy a nők többet dolgoznak. Tudom hogy mindig ők a mártírok ha odébb raknak egy gyufaszálat.

2018. febr. 9. 17:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Előzo ha 30 40 éves pasi otthon ül tétlenül,azért elsősorban a jó édes anyukája here fejlesztése okolható. A here fejlesztés a társadalmunkban elfogadott és követelmény is. Már aki be áll a sorba. Volt férjem is 40 plusszosan otthon ül null 24 ben a gép előtt, de Anyuci erősiti is,mert addig is a szoknyáján marad..
2018. febr. 9. 17:48
 19/22 anonim ***** válasza:
34 % nem minden nő mártir,és vérszivó,de ezt mindig olyan pasi mondja akinek csak az alja jut mert értelmes nő elkerüli messzire. :P
2018. febr. 9. 17:53
 20/22 anonim ***** válasza:

17.53 te drága Einstein.

Nem mindenkinek azért jut az alja mert nem áll vele szóba normális. Sokan választanak alul, azzal hogy majd megbecsüli. Aztán az esetek többségében nem így lesz.

2018. febr. 9. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!