Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit reagálnátok erre a...

Ti mit reagálnátok erre a megalázó kérdésre? Mit lehet erre mondani?

Figyelt kérdés

Uszodában voltam 2 lány ismerősömmel. Az egyik a fejemhez vágta hogy "Milyen érzés olyan csajok között lenni akikkel egy kategóriánál sose lesz esélyed?"

Erre most mit lehet mondani? Vagy reagálni.

2018. febr. 8. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Srác vagy? Mondd meg neki, hogy jó érzés, hogy vele nem kell összejönnöd, mert ilyen alacsony kategóriából tényleg nem akarsz választani...
2018. febr. 8. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát ez tényleg kemény. Aki ilyet mond, az vagy a másik lány előtt akart menősködni, vagy észre se vette, hogy mekkora bunkó. Gondolom, vihogtak is közben, te meg köpni-nyelni nem tudtál hirtelen. Utólag már nem tudsz mit reagálni, mert nincs is értelme, hiába adunk itt tanácsokat. Hanyagold az ilyen csajokat.

Írom mindezt nőként. (Inkább már ideírom, mert ma már válaszom alapján gondoltak férfinak.)

2018. febr. 8. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Olyan kérdést tettél fel, amiben egyben tényszerűnek és/vagy elfogadottnak állítottál be olyan dolgokat, amik vagy nem bizonyítottak.

Kérdésedben - annak eredeti szerepével szemben - nem a másik véleményét kérted ki és álláspontjának felvázolására kérted fel, hanem azt kijelentésre, megállapításra vagy következtetésre használtad fel. A kérdésedre nem várhatsz valódi választ, hiszen megakadályoztad, hogy a másik a kérdés megválaszolásával szuverén, a benne foglalt állításoknak potenciálisan ellentmondó véleményt fogalmazzon meg.

2018. febr. 8. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
13-as! Mi vagy te? Filozófus? Ilyen magasröptű szöveget is régen olvastam már. (Nem én pontoztam.)
2018. febr. 9. 02:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, túl magas a tarifájuk :D
2018. febr. 9. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Erre azt kell mondani,hogy most ők otthon maradtak,de most ti is megfeleltek,meg,ha sokkal lejjebb vagytok is.
2022. júl. 31. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!