Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan jöttetek rá, hogy mi...

Hogyan jöttetek rá, hogy mi az amiben jók vagytok?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag az egész kamaszkorom arról szólt, hogy megtaláljam, hogy mi az amiben jó vagyok, egy ideje már nem érdekelt, rá kellett jönnöm, hogy semmiben sem vagyok jó. Ebből adódóan soha nem is volt hobbim. Most viszont megint próbáltam rajzolni de csak felidegesítettem magam és ismét szöget ütött a fejembe, hogy miben lehetnék jó...

Nagyon sokáig próbálkoztam a rajzolással mert nagyon szerettem volna rajzolni de mindig felhúzott, hogy nem sikerül semmi. A rajztudásom gyakorlatilag kimerül a pálcikaemberben... pedig nagyon próbálkoztam.

Tánc, sport eleve kilőve, ugyanis a mozgáshoz is béna vagyok és nem is szeretek mozogni. Tudom, hogy ez nem jó dolog de nem vagyunk egyformák.

Próbáltam csak úgy díszeket készíteni itthonra, de mivel a kézügyességem nagy nulla, így sem ez, sem pedig más kézügyességet igénylő tevékenység nem való nekem.

Iskolában mindig magyarból voltam a legjobb (az osztályban is) és jó a helyesírásom meg igyekszem normálisan fogalmazni, így próbálkoztam az írással is de nem jött ihlet. Abszolút semmi fantáziám, kreativitásom nincs.

Hangszereket nem próbáltam még nem igazán nem is vonz. Még a fotózás ami egész jól megy csak sajna nincs pénzem egy normális gépre, telefonnal meg mégse lehet olyat csinálni mint egy géppel, hiába jó minőségű képeket csinál.

Próbálkoztam a konyhában is főzéssel de mindig ízetlen amit főzök. Kertészkedni se szeretek.

Annyira szeretném ha lenne valami maradandó amit alkotok és mindezt úgy csinálom, hogy közben élvezem és repül az idő... azt látom, hogy mindenkit boldoggá tesz valami de nekem valahogy nem megy. Nem tudom mit próbálhatnék még amiben legalább lenne egy kis sikerélményem...

Ti hogyan jöttetek rá?

21/L

2018. febr. 6. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A mai napig sem jöttem rá.
2018. febr. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!