Never give up kérdése:
Van még esélyem?
Figyelt kérdés
Na az volna a kérdésem hogy 17 éves lány vagyok és sportolok ez által nincsenek nagy melleim sőt iszonyat kicsit nagyon aránytalan az egész testalkatom ezáltal. kérdésem az lenne hogy van rá esélyem hogy valami modon megnojjenek maguktol vagy egyaltalan semmi?2018. febr. 5. 21:09
1/2 anonim válasza:
Valamennyit nőhet még, de egyébként ne csüggedj miatta, rengetegen szeretik a kicsi formás melleket.
2/2 anonim válasza:
Nekem a farkam kicsi :D sajnos így kell magamat elfogadni.Szerintem van még arra esély hogy a melleid megnőnek de nagyon aggód túl!Próbáld magad így elfogadni amilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!