Az öngyilkosság most bátorság vagy gyávaság? Ha meg meri tenni valaki, brutális módszerrel, mint a vonat, ugrás valahonnan stb. , az a legtöbb embernél bátrabb, nem?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember sose merne kiugrani egy 10emeletesből, vagy vonat elé lépni, némelyek még kinézni se mernek. És ők hívják az öngyilkosokat gyávának.2018. jan. 31. 20:22
21/28 anonim válasza:
"Inkább éljen egy életet, amit nem akar?" - Nem, alakítsa olyanná, amilyenné akarja. Csak ez munka, és nem megy egy csettintésre. Az öngyilkossággal, ha sikerül, gyorsan le van zárva minden, ha nem sikerül, akkor utána még szarabb lesz.
22/28 anonim válasza:
Mellesleg nem minden öngyilkos csak magával végez, előtte elintéz más(oka)t is. Aki csak magával végez, az csak egy ember, aki mással is, az miért jó? Mondjuk megöli a volt párját, miután az szakított vele, aztán magával is végez... Miért nem hagyja élni a másikat? Vagy az öngyilkos merénylők, akik miatt ártatlanok is meghalnak (gyerekek is), azok mit ártottak neki, vagy bárkinek?
23/28 anonim válasza:
22: Ezt a logikát :D Tudod, a sebészorvos is embereket vagdal, meg a darabolós gyilkos is, őket is egy kalap alá veszed?
24/28 anonim válasza:
#3 Már megbocsáss, de én nem választottam az életemet. Csak megszülettem. :)
25/28 anonim válasza:
Az a gyávaság,ha valaki elfojtja az érzelmeit!
26/28 anonim válasza:
Én azért mindig összeráncolom a szemöldököm, amikor ezt az éles kontrasztot látom felemlegetve mások részéről miszerint egyik oldalon vannak az öngyilkosok akik elmenekülnek a problémáik elől (tegyük fel hogy tényleg csak erről szól), másik oldalon a "többség" akik vért izzadva küzdenek meg minden eléjük tornyosuló akadállyal. Miközben én személy szerint azt látom, hogy ennek a "normális többségnek" jelentős hányada is menekül a problémái elől, csak másképpen. Alkohol, kábítószer, virtuális valóság, magunkról vagy a világról alkotott tévképzetek csak hogy elviselhetőbbé tegyük. Elég széles eszköztára van az embernek. Nem csak az öngyilkossággal lehet öngyilkosnak lenni.
27/28 anonim válasza:
#26 Nem azzal van a baj,ha valaki menekül,hanem,ha elfojt valamit. Minden baj abból van.
28/28 anonim válasza:
Egyik sem. Az egyetlen lehetségesnek tűnő kiút valaki számára élete legnagyobb szenvedéséből, általában. Valószínű sok más megoldást próbált már, de valamiért nem jutott előbbre. Nagy hiba a gyávasággal és a bátorsággal kapcsolni össze, csak azok teszik ezt, akik sose voltak ilyen helyzetben. (Aki volt ilyen helyzetben, nem elmélkedik más szenvedésén, hanem megérti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!