Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öngyilkosság most bátorság...

Az öngyilkosság most bátorság vagy gyávaság? Ha meg meri tenni valaki, brutális módszerrel, mint a vonat, ugrás valahonnan stb. , az a legtöbb embernél bátrabb, nem?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember sose merne kiugrani egy 10emeletesből, vagy vonat elé lépni, némelyek még kinézni se mernek. És ők hívják az öngyilkosokat gyávának.

2018. jan. 31. 20:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%
"Inkább éljen egy életet, amit nem akar?" - Nem, alakítsa olyanná, amilyenné akarja. Csak ez munka, és nem megy egy csettintésre. Az öngyilkossággal, ha sikerül, gyorsan le van zárva minden, ha nem sikerül, akkor utána még szarabb lesz.
2018. febr. 7. 06:52
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg nem minden öngyilkos csak magával végez, előtte elintéz más(oka)t is. Aki csak magával végez, az csak egy ember, aki mással is, az miért jó? Mondjuk megöli a volt párját, miután az szakított vele, aztán magával is végez... Miért nem hagyja élni a másikat? Vagy az öngyilkos merénylők, akik miatt ártatlanok is meghalnak (gyerekek is), azok mit ártottak neki, vagy bárkinek?
2018. febr. 7. 06:55
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
22: Ezt a logikát :D Tudod, a sebészorvos is embereket vagdal, meg a darabolós gyilkos is, őket is egy kalap alá veszed?
2018. febr. 7. 11:48
 24/28 anonim ***** válasza:
#3 Már megbocsáss, de én nem választottam az életemet. Csak megszülettem. :)
2018. márc. 11. 22:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Az a gyávaság,ha valaki elfojtja az érzelmeit!
2018. márc. 11. 23:27
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azért mindig összeráncolom a szemöldököm, amikor ezt az éles kontrasztot látom felemlegetve mások részéről miszerint egyik oldalon vannak az öngyilkosok akik elmenekülnek a problémáik elől (tegyük fel hogy tényleg csak erről szól), másik oldalon a "többség" akik vért izzadva küzdenek meg minden eléjük tornyosuló akadállyal. Miközben én személy szerint azt látom, hogy ennek a "normális többségnek" jelentős hányada is menekül a problémái elől, csak másképpen. Alkohol, kábítószer, virtuális valóság, magunkról vagy a világról alkotott tévképzetek csak hogy elviselhetőbbé tegyük. Elég széles eszköztára van az embernek. Nem csak az öngyilkossággal lehet öngyilkosnak lenni.
2018. márc. 12. 00:00
 27/28 anonim ***** válasza:
#26 Nem azzal van a baj,ha valaki menekül,hanem,ha elfojt valamit. Minden baj abból van.
2018. márc. 12. 00:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Az egyetlen lehetségesnek tűnő kiút valaki számára élete legnagyobb szenvedéséből, általában. Valószínű sok más megoldást próbált már, de valamiért nem jutott előbbre. Nagy hiba a gyávasággal és a bátorsággal kapcsolni össze, csak azok teszik ezt, akik sose voltak ilyen helyzetben. (Aki volt ilyen helyzetben, nem elmélkedik más szenvedésén, hanem megérti.)
2018. ápr. 20. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!