Mi a véleményetek erről az egyedülálló 30 éves nőről?
- nagyon komoly, rideg arckifejezése van, határozottságot sugall, nem mosolyog
- beszélgetéskor viszont mosolyog és csacsog
- átlagos az öltözéke, semmi márkás cuccot nem hord, olcsón öltözködik, kerüli a figyelemfelhívást, semmi smink
- ennek ellenére figyelemfelkeltő a megjelenése, olyan, akihez a pasik 99%-a nem mer odamenni
- saját vásárlású piszkosul felszerelt vagány kinézetű Audi A3-mal jár
- szereti a tradíciókat és megszokott dolgaihoz hűséges
Céltudatos színész, céltudatos egyenes...
Ennyiből nem tudni személyiségét csak viselkedése részleteit, külsőségeit...
El kellene vele csacsogni...így leszbika is lehet akár...
Legjobb barátnőm is ilyen. :)
De van jó pár hasonló nő a környezetemben.
Azt, hogy önbizalom hiányos, megfelelési kényszere van és játssza az eszét a nagyközönség előtt. Kívülről nagy önbizalmat sugall, belül viszont "énkép-zavara" van.
A nagy kérdésem az, hogy miért érdekel mások véleménye és miért raksz fel ilyen kérdést, amitől TE a jó visszaigazolást várod? Látod, itt kezdődik, hogy valaki önbizalom hiányos!
Nekem férfiként az ilyen típusú nők nem szimpatikusak, keménykednek, úgymond túltolják magukat, a puszta jelenlétük is idegesítő, mivel nem természetesek.
Sok nőnek biztos vagány, meg példakép, meg belevaló csajszi, de volt egy ilyen barátnőm, ő egyértelműen el volt nyomva szegény, próbáltam önbizalmat önteni bele, majd amikor elszakadt a szüleitől, nagyon átesett a ló túloldalára, és ő lett ilyen, csak a vagányság, keménykedés, nagy autók, stb.
Rám is igaz a legtöbb pont, csak nem járok audival és nem vagyok egyedülálló.
Tök átlagosnak érzem magam. Talán kicsit talpraesettebb, határozottabb vagyok, mint az átlag, mert a munkám megköveteli, de ennyi.
Másról is kb. ennyi következtetést vonnék le ennyi infó alapján.
Figyelemfelkeltő megjelenés, ki is van hangsúlyozva, írogatsz magadról neten, tehát ezt a betegséget, meg a jelenséget úgy unblock amit te csinálsz ezt úgy hívják, hogy:
Feltűnési viszketegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!