Amelyik lánynak csak magáról vannak képei facebookon, az egyedülálló?
Figyelt kérdés
De tényleg szinte csak magáról különböző helyzetekből fotózva, de még férfiakkal sincs képe se barátnővel, az egyedülálló ? Pedig elvileg népszerünek mondható2016. aug. 6. 09:30
1/17 A kérdező kommentje:
Legalább is ahogy kinéz, ahhoz képest csak magáról van kép.. pedig nem egy csúnya
2016. aug. 6. 09:31
2/17 anonim válasza:
Nem biztos. Én nem rakok fel páromról fotót.
4/17 A kérdező kommentje:
Ez meg igy szerintem elég megtévesztő, félrevezető
2016. aug. 6. 10:05
5/17 anonim válasza:
Mindenki saját maga dönti el, hogy mennyit oszt meg az életéből. Ebbe semmi fêlrevezető nincs :)
6/17 anonim válasza:
Nekem sincs a barátommal képem, mégis van barátom.
7/17 A kérdező kommentje:
Oké. kockás felső testem van, sportos kinézet kb nők ideálja, és a hasamról meg csak magamról teszek ki képeket, de amúgy kapcsolatban élek, viszont semmi erre utalót nem teszek közzé. Ne mondja már senki hogy ez teljesen normális
2016. aug. 6. 10:22
8/17 A kérdező kommentje:
De ezekszerint megtehetem ? ma már úgy is ez a menö.. vezessünk félre mindenkit, csinálok magamról félreérthető dolgokat, és mikor közelitenek akkor meg hibáztatom, elküldöm őket hogy mégis mi a ... képzelnek
2016. aug. 6. 10:24
9/17 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz, olyan fényképet teszel ki amilyet akarsz. A facebook még mindig nem társkereső, ezt nem kéne elfelejteni. Én se rakok ki mindenki számára láthatóvá a csajomról fényképeket, csak a közeli ismerősök, család látja ezeket.
10/17 anonim válasza:
Az a csaj valójában egy pszichopata gyilkos!!!!! :O
Menekülj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!