Miért van ilyen szar életem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogyha csak egy kicsi jó is történik velem, nemsokra rá valami nagyon szar dolog történik velem?
Unom már az egészet, az egész életemet, nincs is életem, nincs Boldogságom, egy kicsi sem. Már nincs semmi amiért örülni tudnék,és egyre rosszabb és rosszabb, néztem ilyen "Hogyan élj pozitív életet" meg ilyen videókat, miközben néztem, tökre elhittem hogy minden megkavulhat, de amikor megpróbáltam, semmivel sem lett jobb. Már mindenféle hülyeségekre is gondoltam, minthogy "Ha létezik Isten, miért tesz, vagy hagyja hogy ilyen életem legyen?" Teljesen kétségbe vagyok esve...
Azt se tudom hogy miért teszem ki egyáltalán ezt a kérdést, reménykedem a nagy semmiben.
Hhhh...
2018. jan. 30. 14:57
11/11 Zselyke:) :3 válasza:
Én is utálom nyugi,valamikor öngyilkos akarok lenni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!