Szerintetek gáz volt a viselkedésem vagy elfogadható?
Egyetértek, sok sznob pcsa. Többet nem mennék közéjük az biztos! Nálunk kaphattál volna egy nagy karéj kenyeret meg egy szép szelet zsírszalonnát is hozzá, lila hagymával! :) És mindenki koccintott volna veled jófajta házi pálinkával! Az ilyeneket én keresztben lenyelem, mint azok a luvnyák ott nálatok. Tudod mikor hallgattam volna a kiselőadást!
35N
Igazából nem maga a pálinka ivás borít ki ennyire, hanem a kiselőadás, hogy egy szégyenfolt vagyok az anyák társaságában, mert én nem úgy csinálok mindent, ahogy kellene és, hogy én soha nem hallgatok rá pedig megmondta, hogy hagyjam ott a fősulit, mert baba mellett nehéz lesz és a szoptatásban is segített, de mivel nem fogadtam meg a tanácsait, nem volt tejem, a gyerek terén se hallgatok rá sose mindig a védőnőt követem vakon ami meg a másik..mondta..ez az italozgatás.. merthogy ő hallotta (idézem), hogy Cs-vel (párom) bulizni voltunk a múlt héten és berúgtam. És jó lenne, ha abbahagynám (1,5 éve először voltam bulizni)és úgy viselkednék, mint P-nek a lánya (sógorom barátjáé) mert ő anya! Ő nem jár bulizni, ő a gyerekével foglalkozik holmi tanulás helyett és jó volna, ha példát vennék róla..azt már nem is említem, hogy hordhatnék kevésbé kirívó ruhákat, mint F mert ő tudja, hogy kell anyaként öltözni. És kicsit tanulhatnék a fősulis anyag helyett az anyaságról is mert minden vagyok csak anya nem.
Igazából én nem szóltam vissza, hanem fogtam férjemet, a lányomat és hazajöttünk.
Itthon elmondtam a férjemnek, aki felhívta sógoromat és kipanaszkodta magát neki.
Sógorom teljesen egyetértett férjemmel, nem is értette, mire volt jó ez a balhé. Cs keresztlánya teljesen kikelt magából, hogy eljöttünk, összeveszett az anyjával és bocsánatot kért a nevében. Írta, nem tudja mi baja volt az anyjának, de szedhetne néha napján xanaxot.
Tőle bocsánatkérést még nem hallottam, szerinte teljesen jogos volt a taps és nem konkrétan a pálinka ivásról van szó.
Elképesztő... Tényleg sznobok gyülekezete, ahogy írta itt valaki korábban.
A fene sem akarna ilyen társaságba tartozni.
U.i.: Meggypálinka rulez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!