Ti hogy képzelitek el a halált?
Sokat gondolkodtam ezen, hogy vajon ha meghalok, akkor mi fog történni? Talán látni fogom onnan fentről hogy mi van itt lent, azt is aki olyan messze lakik tőlem és látni fogom hogy sír miattam. Talán van még folytatás, és egy teljesen más helyre, teljesen más családba, új testben születek meg.
Az is lehet hogy csak egy megfigyelő leszek ott fent és csak nezhetem akárki életét, mint egy filmet, de nem avatkozhatok közbe. Lehet hogy az egész csak egy színdarab amit el kell játszanunk, és mind színészek vagyunk.
Ti hogy képzelitek el?
Mint a születés csak fordítva. Akkor kijöttem egy nagy semmiből, halálomkor meg visszamegyek a nagy semmibe.
Valahogy úgy képzelem el mint amikor elütött egy autó. Hirtelen egy nagy semmi, csak a balesetnél felébredtem, a halálkor meg értelemszerűen nem fogok.
Mondjuk a balesetbél láttam magam kívülről ahogy ott fekszek, meg az autó sofőrjét ahogy kiszáll, megnéz majd visszaül és angolosan távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!