Lil Peep nektek is hiányzik? Azt hiszem szerelmes lettem bele olyan rossz hogy elment, .
12-es, attól, hogy visszamaradott vagy és nem tudsz angolul, vagy esetleg ostobaságod már azon a szinten van, hogy magyar felirattal se érted, attól még igenis szól valamiről, sőt.. komoly mondanivalója van minden zenéjének, úgyhogy ha buta vagy és képtelen vagy felfogni, miről szól, legalább ne híreszteld mérhetetlen nagy tudatlanságod és hozzá nem értésed, és ne jelentsd ki, hogy nem szól semmiről, csak mert nincs meg a megfelelő értelmi szinted, ami szükséges a szövegeinek felfogásához.
amelyik meg írta, hogy "drogost tekintenek példaképnek". a magyarokba nem tudom miért van ennyire beleépítve, hogy aki drogozik, az rossz ember. őket szereti a társadalom egyes része kitaszítani, ezzel mélyebbre lökve a szakadékba, amibe került és amiért csinálja az egészet. de aki ismeri Peep-et, az tudja, hogy mennyire kedves és csodálatos ember volt, gyengéd lélek. nem ő a rossz ember, hanem ti, akik emiatt elítélitek, és egy elhunytról ilyen hangnemben beszéltek, nem is tudom, melyik a legmegfelelőbb szó, amivel kifejezhetném, hogy milyen szinten ostobák az ilyen kommentelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!