Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lil Peep nektek is hiányzik?...

Lil Peep nektek is hiányzik? Azt hiszem szerelmes lettem bele olyan rossz hogy elment, .

Figyelt kérdés
Nektek is bejön?
2018. jan. 27. 21:59
1 2
 11/13 Dömötör Ádám válasza:
14%
Most ezt azoknak is üzenem akik más halálán gúnyolódnak, lemondanak másokat, nem is ismerik tisztára őket. Hallgasd meg a zenéit magyar felirattal, vagy angolul,. ha érted. És gondolkozz el, hogy a kis Justin Bieber meg sok csicska, már bocsánat miről énekel. Szeretem a popot, rockot, stb... De szerintem a rapben található meg az amit az embereknek tudniuk kéne... A problémák, mi rossz az életben amit senki, se tud. És, ha drogozott? Azt mondta a rajongóinak, hogy ne sajátítsak el ezt ők is.
2018. aug. 3. 14:55
 12/13 anonim válasza:
87%
Legalább nem lesz több szenny zenéje🤷‍♂️ Ezen nincs mit szépíteni, a zenéi semmitmondóak.
2020. szept. 15. 13:24
 13/13 anonim válasza:

12-es, attól, hogy visszamaradott vagy és nem tudsz angolul, vagy esetleg ostobaságod már azon a szinten van, hogy magyar felirattal se érted, attól még igenis szól valamiről, sőt.. komoly mondanivalója van minden zenéjének, úgyhogy ha buta vagy és képtelen vagy felfogni, miről szól, legalább ne híreszteld mérhetetlen nagy tudatlanságod és hozzá nem értésed, és ne jelentsd ki, hogy nem szól semmiről, csak mert nincs meg a megfelelő értelmi szinted, ami szükséges a szövegeinek felfogásához.

amelyik meg írta, hogy "drogost tekintenek példaképnek". a magyarokba nem tudom miért van ennyire beleépítve, hogy aki drogozik, az rossz ember. őket szereti a társadalom egyes része kitaszítani, ezzel mélyebbre lökve a szakadékba, amibe került és amiért csinálja az egészet. de aki ismeri Peep-et, az tudja, hogy mennyire kedves és csodálatos ember volt, gyengéd lélek. nem ő a rossz ember, hanem ti, akik emiatt elítélitek, és egy elhunytról ilyen hangnemben beszéltek, nem is tudom, melyik a legmegfelelőbb szó, amivel kifejezhetném, hogy milyen szinten ostobák az ilyen kommentelők.

2022. júl. 30. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!