11/14 anonim válasza:
miért kell azokat a válaszokat lepontozni,amikben nem az áll,hogy "dehogy gáz a meki.a lehető legjobb színhely az első randira"?
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Lehet, hogy rossz, egészségtelen stb., de én szeretem a mekis kaját és alkalomadtán szívesen megyek a mekibe vagy más gyorskajáldába pl. burger king, kfc stb., de az ilyen gyros, pizza, kínai stb. is bejönne. Ha első találkán mekiznénk, az engem nem zavarna, sőt örülnék neki. Ugyanakkor, ha valami puccos, drága étterembe akarna vinni, akkor oda el sem mennék, mert nem bírom az ilyen helyeket.... Max. még valami arany középút lehet a jó, ami nem is a flancos, elegáns, drága étterem, de nem is valami lepukkant, nagyon olcsó kis kifőzde.
13/14 anonim válasza:
Szeretek mekizni, nekem nem lenne gáz ha a fiú oda hívna el.
14/14 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is volt már ilyen első randim, bár eredetileg nem mentünk volna mekizni, csak megéheztem és mondtam hogy menjünk oda😄 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!