Ha beteg lenne a lakótársatok gondoskodnátok róla?
Figyelt kérdés
Nekem alap lenne, de egy ismerősöm kb. nem is vesz róla tudomást.2018. jan. 20. 16:33
1/7 anonim válasza:
Én szívesen gondoskodnék róla betegen, az viszont már rajta múlik, hogy szívesen fogadná-e a segítségemet, vagy pedig elküldene a francba... A szándékom viszont megvan rá.
2/7 anonim válasza:
Függ a köztünk lévő viszonytól. Ha csak egy név és egy külön szoba, de sosem találkozom vele, akkor nem foglalkoznék vele. Ha jóban lennénk, felajánlanék némi segítséget, de így sem vinném túlzásba.
3/7 anonim válasza:
Alapvetően nem. De ha megkér, hogy mondjuk boltból hozzak neki ezt-azt, akkor megteszem.
4/7 anonim válasza:
Max egy teát főznék, meg összedobnék egy szendvicset ha tényleg a halálán van. De nem virrasztanék mellette.
5/7 anonim válasza:
Annyira mindenképp, hogy bevásárolnék neki, kiváltanám a gyógyszereit, stb.
6/7 anonim válasza:
Én mindenképpen gondoskodnék róla. De attól függne az egész, hogy jó e a kapcsolatunk.
7/7 anonim válasza:
Mi mondjuk nem sima lakótársak vagyunk, de azt hiszem válaszolhatok.
Mi 6-an élünk a SharedHouse-ban. Rajtam kívül 5 nő (különböző korúak és foglalkozásúak).
Nálunk teljesen alap dolog, hogy ha valaki beteg, akkor ha csak nincs mindenkinek halaszthatatlan, megismételhetetlen, egyszeri esemény betervezve, akkor valaki otthon marad gondozni a beteget.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!