Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj ha egyáltalán nem szeretek...

Baj ha egyáltalán nem szeretek sehova sem menni? Baj ha nem jarok sehova? Más is van így? 18/L

Figyelt kérdés

Ilyen mint pl az auchan vagy tesco , kiráz a hideg annyi ember az a nagy tömeg én nem bírom lassan fél éve nem is voltam ilysn helyen.

Faluban lakunk de nem jarok ki egyaltalán ezert mindenki hulyenek néz de én nem fogok kint járkálni.

Legszivesebben itthon ulnék egesz nap. Mondjuk itthon is vagyok.

Más is van így?

2018. jan. 20. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen normális a kérdező ha az alap dolgait ellátja.

Miért kéne olyan helyekre menni ahova nem akar ?

Egyénként mindenki utál tömegben vásárolni.

Pl karácsonyi vásárok stb

22f

2018. jan. 20. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki brutál szélsőségesen introvertált 😃

Éljen a nyugalom! 😃

2018. jan. 20. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:

"ezert mindenki hulyenek néz"

A hülyе szó, a hűl, hüledezik kifejezésből ered, ebben a szituációban meg nem te hüledezel, hanem rajtad hüledeznek. Mindjárt kiderül, valójában kik is a hülуék. Akik téged (az otthon ülőst, aki nekik semmit sem ártott) minősítik ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának. De hát az ember társas lény – mondják a társfüggők.

Csak akkor baj, ha semmilyen módon nem tudod jól érezni magad, de még akkor sem a többiek baja. Szóval a kérdést te tudod megválaszolni magadnak. Ha legszívesebben otthon vagy, akkor máris van egy jó helyed.

2018. jan. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!