Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek rengeteg ellensége van, viszont egyetlen barátja sincs?

Figyelt kérdés
Kikre jellemző az ilyesmi?

2018. jan. 16. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok.
2018. febr. 21. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem vagy utàlnak vagy szeretnek, köztes nincs.

A baràtaim szeretnek, de ujabb ismerettségnél mindig ugy indulok, hogy nem vagyok szimpatikus. Pl bolti eladok gunyosan kérdezgetnek a magánéletemröl, a szomszedok (akikkel a köszönesen kivül egy beszélgetésem nem volt soha az eletben)rosszmájuan kipletykàlnak, munkahelyen akit be kell tanitanom excelben mikor a beszuràsrol beszéltem, sértésnek vette mert azt hitte obszcén jelzökkel beszélek vele annyira nincs képben az excelben, hivatalokban flegmàn beszélnek az ügyintèzök hozzàm.

Külsöre pedig àpolt vagyok, vékony, magas, nem viszek sminket tulzàsba, nem öltözöm kirivoan vagy kihivoan sem, értelmesen beszélek köszönök udvarias vagyok (habàr szeretek tàvolsàgot tartani pont a fentiek miatt), ès mégis alapbol kinéznek, kiközösitenek.

A férfiak kb humànusak, velük asszertiven, szimplàn, elöitélet mentesen is tudok kommunikàlni.

De megesik ha nincs fontos dolog es van szabadidöm hogy ki sem merek mozdulni mert màr tartok az ilyenektöl, hogy melyik elado akar engem kikezdeni, vagy milyen szájhuzàsokat kapok pl postàn vagy bàrmi.

2019. dec. 18. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
😀
2020. ápr. 11. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Jólvanmár. Majd elmegyek eutanáziát kérni. Azért nem kell ennyire siettetni a halálomat. Alapból sem tudnám megtenni. 😜
2020. ápr. 11. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Énis ilyen vagyok. De ezvan aki szeret igyis elfogad.
2020. ápr. 20. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!