Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az IOS-esek és az Androidosok...

Az IOS-esek és az Androidosok miért versengenek és utálják egymást?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Ez egy gerjesztett utálat, mát inkább vallásháború.

Én eddig csak iphonesoktól hallottam, hogy győzködi a másikat, vegye ájfont... Kb mint az ateisták, ugyan ezt csinálják.

Applenek jó a vasa, minőségi az os,

DE!

Lebutított rendszer, kb a színt állíthatod és szevasz. A policyjük, pedig okádék. Kikényszerítik minden készülékre az os frissítést mielőtt megjelenne az új készülék... És hirtelen mindenkinek belassul az iphoneja, hogy vedd meg az újat...

Bocs de nem vagyok hajlandó 300+ ezret kidobni egy szar telefonra, aminek a cége új innovációs fejlesztésként adja el a sok gyökérnek azt ami a konkurenciánál 5+ éve van, vagy hogy többé nincs a készüléken jack....stb.

Fúj!

Főnöknek is elege lett az apple hülyeségéből, csak azzal nem bír megbarátkozni, hogy az androidon minden hülyeséget beállíthatsz, akármit letölthetsz, ingyen.

2018. jan. 16. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem utálom az IOS-eseket.
2018. jan. 16. 09:51
 13/13 Kor Man válasza:
49%

Jelzem ismerem mindkettőt, az egyiket használom, a másikat beállítom, és módosítom, javítom.

Pusztán Műszaki szemmel...

Az iOS hülye-biztos. Dönt helyetted, bezár a keretek közé, így nem tudsz elrontani semmit. Így viszont ki vagy szolgáltatva a Harapott almának.

Az Android, nyílt forrású. Ha van kedved megnézheted mit miért és hogyan csinál. Ha nem vagy lusta forgathatsz magadnak androidot, és csak azt hagyod benne amit te akarsz. Széthekkelheted a forrást hogy biztonságosabb szebb jobb és gyorsabb legyen. VISZONT gondolkodnod kell mit csinálsz.

Emberi szemmel...

(szinte) Minden fönököknek, gazdagnak ájfónja van, azért mert nem akarják tudni, érteni, csak működjön. Aki jobb módúnak szeretne látszani (felvágni, beilleszkedni, stb) vesz ájfónt. Néztem egyszer az osanban ahogy egy csóka havi 5e-s hitelre vette meg a majdnem aktuális darabot. Látszott rajta hogy nem fussa rá, és mintha a fogát húzták volna. Nem akarta de kellett neki valamiért. Én nem utálom az ájfonosokat, androidos vagyok, és abból sem a top készülékeket veszem, mert nem is engedhetem meg magamnak, és olcsóbban is lehet jobb telót kapni mint a flagship samsung. (A samsungot viszont utálom. a 8 gigás telefonjukat teletömik a saját progijaikkal, hogy csak 1,5 giga hely marad nekem, na ekkor repül róla a samsung rendszer)

Egy biztos, aki informatikáról, elsősorban informatikai biztonságról akar velem beszélni ne hozzon semmilyen i készüléket. Mert nem bízom benne.

Egy egyedi romos andrid telefon, és egy rövid összefoglaló hogyan forgatta le, az viszont jó alap.

Múltkor egy állást ajánlottak, informatikai területen, és az adatbiztonságot jelölték meg prioritásnak. És mondták hogy elküldik X Y-t a csoport felyét és főprogramozót, meg isten tudja kicsodát, aki tájékoztat. Amikor odaért, kirakta a macairját, a ipadpróját, és az akkori legtopabb iphoneját az asztalra. Ekkor kezdett feszülni a lábizmom, amikor az iFelhőből előkotorta a cég pár bizalmas dokumentumát, hogy megmutatja, elköszöntem. És megmondtam neki, hogy pár hete lopták el az almafelhőből több sztár pucér képeit és videóit. Gondolja hogy vállalati infók nem kerültek ki? A különbség az hogy azt titokban adják el. Nem mondom hogy az ő vállalata közte van, de ha egy cég almafelhőben tárol bizalmas iratokat, nem titkosított magánfelhőben, , és azt hangsúlyozzák hogy kiberbiztonsági szakértők... hát....

Na csókolom.

2018. jan. 17. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!