Nem. Soproni vagyok.. 5-nél többet nem adnék. Tényleg élnek itt sokan rendes figurák, jó arcok. De a város nagy része....
Sznob alakokból áll. Éltem pár másik városban is, sokkal normálisabbak voltak. Itt mindenki nagyon unalmas, sok a megbízhatatlan alak és Ausztria miatt megy az irigykedés. Nyilván sok a kivétel is, de szívem szerint én nagyon várom, hogy végleg lelépjek innen.
2018. jan. 11. 22:31
2/9 anonim válasza:
A soproni születésűek általában többre tartják magukat a proli győrieknél, paraszt kapuváriaknál, csornaiaknál.
az újonnan betelepülők többsége ( belső migráncsok a régiek szerint :) pedig legalja pont hu tisztelet a kivételnek.
2018. jan. 12. 08:35
3/9 anonim válasza:
Éljenek a proli győriek :)
2018. jan. 12. 14:05
4/9 anonim válasza:
a soproniak között is vannak köcsögök, de itt sokkal nagyobb biztonságban erzem magam. i love sopron :)
2018. jan. 13. 19:16
5/9 anonim válasza:
Ezt soha nem értettem, hogy biztonság szempontjából miért verik nagy dobra. Sok helyen laktam már Magyarországon, külföldön egyaránt. Ez az ország (majdnem bármelyik pontja) még így is nagyon biztonságos. Mindegy, hogy merre jártam itthon. Soha nem éreztem volna, hogy bármelyik bokorból kiugorhatna valaki.
2018. jan. 14. 02:03
6/9 anonim válasza:
Én törzsgyökeres soproni vagyok és az elsovel kell egyetértsek sajnos.
Nem csak,hogy brutálisan sznobok mindenki tud mindenkirol valami okosságot. Személyszerint megvagyok folytva itt.
2018. jan. 20. 03:03
7/9 anonim válasza:
Igen, ez meg a másik.. Még olyan emberek is tudnak rólad valamit (általában negatív pletykát, ami nem is igaz) akiket még soha életedben nem láttál. Nagyon nagy buborék az egész város. Aki ideköltözik.. az is 2-3 éven belül nagyon elkezdi unni.
2018. jan. 20. 13:08
8/9 anonim válasza:
Én más városbol költöztem ide, de semmi köze nem volt ahhoz hogy munkát találjak, ausztriához legyek közel, semmi ilyesmi én a párom miatt jöttem ide hogy összeköltözzünk. ez fél éve volt viszont nekem nagyot kellett csalódnom eddig a soproniakban :/ Egyáltalán nem kedvesek sokszor lenéznek másokat, és felháborítónak tartom hogy migránsnak neveznek másokat , országon belülről. Sőt én már olyat is hallottam hogy még azt is lenézik aki tőzsgyökeres soproni mert nem meggyőzően sok évre visszamenőleg soproniak a felmenői... :) Hát ilyet még nem hallottam :) Szóval sopron szép hely de a lakossággal vannak gondok. :)
2018. febr. 10. 17:47
9/9 anonim válasza:
A soproniak sznobok, birka szelleműek, pletykások. Sosem vallottam magam soproninak annak ellenére, hogy Sopronban születtem. Inkább bánfalvi vagyok. Még akkor is, ha már 70 éve egybeépült a várossal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!