Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 1 órára visszamehetnél a...

Ha 1 órára visszamehetnél a gyerekkorodba, hova mennél vissza, mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Én fára másznék megint a gyerekkori barátaimmal😊

ma 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Ahogy Ildi lehúzta a bugyiját, nem szöknél el... ;(((
ma 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hintázni szerettem nagyon, jó társaságban.
ma 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy olyan pillanatba mennék vissza, amikor mamámmal jól elvoltunk. Konkrét emlékem nincs, ami újra szeretnék élni, de vele szeretnék eltölteni 1 órát.
ma 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy nyári vakációznék a nagyszüleimnél Cézárral, a kutyájukkal vagy itthon a saját kutyámmal nyári szüneteznék és estébe nyúlóan kint lennék vele a kertben.🤍
ma 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Oda amikor együtt nyaraltunk ismerősökkel és a lányuk poénból lenyomott a víz alá, nem próbálnék meg feljönni!
ma 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Áltlános iskolába, nyakon szúrnám egy körzővel azt a bzigyereket aki zaklatott. A mai napig nem tettem túl magam a sok szivatáson, megaláztatáson.
ma 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Felnőttként mennék vissza és megvédeném magamat, nem engedném az anyámnak, hogy odaadja az első arrajárónak a kiskutyámat csak azért, mert kiásta a virágait.
ma 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyetlen cseszett óra mire elég? Semmire...
ma 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Véletlenszerű kedves emlékeim vannak. Visszamennék nagymamámhoz suli után sajtos piritóst csinálni a sparheltjén, vagy egy hagymás rántottát (igen, ezeket én ebédre ettem). Vagy fejtenék vele borsót nyáron. Esetleg újra megpróbálnék leásni a föld közepébe.
ma 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!