Amennyiben visszamehetnétek az időben (a saját életetekben), melyik időszakot választanátok évszám szerint, és miért?
Például: 1995, mert akkora datálható az egyik első emlékem (2 éves voltam akkor.)
(Persze, ennyi erővel, 1993 májusának első felét is írhattam volna, mert akkor születtem...)
2002 :) ovis ballagás . Ott volt még minden nagyszülőm, mindenki beszélgetett és játszott velem. A világ még szép volt, volt gyümölcsös kert és ott volt a nasi :) mosdatlanul, szakadt rövid naciban mert fel másztunk érte :)
Ma már nincs nagyim, a kert is kipusztult, nem terem semmi mert minden kiszárad. Én is elkoltoztem, fővárosba, munka munka, és ha haza megyek, bár boldog vagyok, de ezek hianyoznak, na meg melle a gondtalan gyerekkor, mikor az volt a nagy gondom, melyik jatekot válasszam az ovis krajcárokon, amit feladatokon lehetett nyerni :D ezt mint vissza akarnám egy napra :)
A kilencvenes évek második felét választanám.
1972-es születésű emberként a legkellemesebb huszonéves koromat éltem ekkor. 1995-ben lett kész a csaldi házunk az agglomerációban, nem kellett tovább panelban lakni, a családi vállalkozásunk jól ment, ekkor lett először Porsche sportkocsim (ekkoriban mégnagyobb durranás volt, mint manapság), laza élet volt, buli, biliárd, csajozás, anyagi szabadság, de ami a legfőbb: bizakodó, rossz tapasztalatoktól mentes optimuzmus és jövőkép.
Amikor 19 éves voltam és gimis…istenem soha nem voltam olyan boldog, jól néztem ki, hetente más csajom volt, szartam a világra, bulik, haverok semmi stressz…nem hiszem hogy lesz még egyszer olyan boldog időszakom.
30 f
1850-1860 évek amerikai western korszak kezdete.
Prérin szeretnék egy hatalmas farmot,lóval mennék a helyi kocsmába,haverokkal üres whiskys üvegeket lövöldöznénk a prérin kiszáradt fatuskón,néha élesben megnézném milyen egy postakocsi kifosztás,vagy bankkirámolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!