Mi a véleményetek Logan Paul Japánban történt balhéjáról?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy ezek után is megjelentek az emberek, akik mellette állnak? Őket nem háborítja fel ami tett?
És hogy engedhette meg a YouTube, hogy bekerüljön a trendingbe?
(Ha valaki nem tudja miről van szó szívesen leírom, kicsit régebbi eset, de még mindig nem értem.)
2018. jan. 10. 12:56
21/25 anonim válasza:
Mutatta a videóban a halottat? Én nem láttam a videót és sehol nem találom.
22/25 anonim válasza:
Távolról, de ki volt takarva, ill. közelről a kezét.
23/25 A kérdező kommentje:
A videót letörölte, de van pár reupload még talán.
2018. jan. 17. 21:01
24/25 anonim válasza:
Nem távolról mutatta. Csak először, amikor észrevették, de aztán egészen közel mentek hozzá (értsd: ott álltak tőle fél méterre sem), hogy megnézzék "igazi-e". Még a test arcába is nyomták a kamerát (nyílván nem szó szerint, mielőtt valaki okoskodni kezd...). Nem is értem, hogy lehettek ennyire érzéketlenek. Az Agyatlan Balfsz nem nagyon látszott ilyenkor, de haverjai vigyorogtak, mintha kincsesládát találtak volna. Beteg az egész. Nem értem az ilyen embereket. Ahogy valaki mondta is korábban: lehet, hogy én sem kapcsoltam volna ki a kamerát ott, abban a pillanatban, de amikor hazamegyek, és nekiállok videót vágni, csak rájönne bármilyen normális ember, hogy "ezt talán nem kéne beletenni". Ha ezt a történetet egy storytime-ban minden vizuális dolog nélkül meséli el, akkor semmi botrány nem lett volna belőle.
25/25 anonim válasza:
Van de én olyat láttam amin ki volt törölve az a rész ahola hullát mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!