Hogyan vessek ennek véget? Ez mitől van? Mostanában mindenen nevetek.
Figyelt kérdés
Nem akarok de akkor is elkezdek röhögni. Mondok pár példát. Az iskolába nyitva az ablak és a beszűrődő zajokon, kihívott felelni a tanár röhögő görcsöt kaptam, vagy nézek egy embert vagy a tanárt vagy barátomat és találok rajta valami vicceset és kinevetem vagy órán eszembe jutna bugyuta dolgok és nevetek rajtuk és nem tudom kontrolálni magam. Vagy a legrosszabb hogy sétálok haza és elkezdek nevetni, a semmin fel röhögök. Kérlek adjatok valami tanácsot. Miért vagyok ilyen bugyuta gyerekes? De amugy sose voltam ilyen most egy pár hónapja vagyok ilyen és borzalmas. (És a körülöttem lévőket is idegesítem) Helyesírási hibákért elnézést.2018. jan. 8. 19:38
1/4 Alain Delon válasza:
Ez olyan fordított depressziónak tűnik. Nem tudom, hogy a szakirodalom ismer-e ilyet, de a patológiás búskomorság is ilyen indokolatlan.
3/4 anonim válasza:
Ez csak azért furcsa számodra, mert nem ilyenek az emberek, a felnőttek. Gondolj, arra mennyi baleset történik nap mint nap, mennyi éhező van afrikában, és néz híradót minden nap, járj el a kórházakba, baleseti helyszínekre.
Ébredj fel ez a világ nem azért van, hogy te itt vihorász, légy már komoly felnőtt és dolgozz amíg kifordul a beled.
4/4 A kérdező kommentje:
Itt a baj, hogy azon is nevetek ha meglátok egy molettebb alkatú nőt vagy ha a hiradót nézem nekem valami kiszurja a szemem amin tudok neveni
2018. jan. 8. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!