1/18 anonim 

válasza:

Nem ismerem őket, így semmi bajom velük. Ők is emberek, és tiszteletre méltó, hogy magyarnak vallják magukat, hiszen azok is.
2/18 anonim 

válasza:

A románokra meg a szlovákokra gondolsz?
4/18 anonim 

válasza:

Mit lehetne gondolni,hogy õk is magyarok, nem tehetnek arról,ami történt velük.
5/18 anonim 

válasza:

Azt gondolom rólunk, hogy román, szlovák állampolgárok és magyar nemzetiségűek vagyunk. :D
6/18 anonim 

válasza:

Semmit. Nem általánosítok. Köztük is van mindenféle ember. Ez a csoportosítás pusztán helyrajzi kérdés (elvonatkoztatva a hagyományoktól).
7/18 anonim 

válasza:

Politikailag könnyen befolyásolható, jó szavazati többletet jelentő néptömeg.
Személyes ismerettség nélkül is hangosak a hazaszeretetüktől.
9/18 Téékáá válasza:
Én Vajdasági magyar vagyok és csupa jót gondolok magamról!;)
10/18 anonim 

válasza:

"Politikailag könnyen befolyásolható, jó szavazati többletet jelentő néptömeg."Határontúli magyarként mondom nem épp így van.Nekem magyar állampolgárságom sincs.A saját országomban sem járok el mindig szavazni,mert már előre nyilvánvalóak a szavazati eredmények.Ami a hazaszeretetről való hírességet illeti,bár magyar vagyok nem Magyarországot tartom a hazámnak,hanem az országot ahol élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!