Miert hal meg ennyi jo ember?
Sziasztok!
Tudom hogy erre senki nem tudja a megfelelo valaszt, csak tudni szeretnem hogy csak en vagyok-e az az ember aki sokat gondolkozik ezen?!
Egyszeruen nem ertem, annyi ember van aki meg igazan sokra vihetne az eletben! Vannak emberek akiknek hihetetlen szivuk van, egyszeruen nem erdemlik meg azt, hogy meghaljanak, orokke elniuk kene. A legtobbszor pont ezek az emberek halnak meg ido elott.
Pl most is volt az a 3 gyermekes anyuka aki meghalt(Isten nyugasztalja!!). Most kezdett volna igazan elni, 3 babanak adott eletet, es sajnos o ott eletet vesztette, ez annyira szomoru. Biztos vagyok benne hogy egy csodalatos no volt. Nem mellesleg gyonyoru is. Ott volt tavaly a veronai buszbaleset. Egy csapat fiatal.. meg szinte alig eltek. De megis miert haltak meg? Nem gondolnam hogy jo helyen vannak.. itt jobb volt nekik! Annyira sajnalom oket. Vannak azok az emberek akik taplok, bunkok es embertolnel, verik a feleseguket, gyerekeket kinoznak. Ezek miert nem halnak meg??? Miert elnek? Nekik nem kene elniuk!!! Es miert halnak meg az ilyen csodalatos emberek??
Nem tudom erre a kerdesre milyen valaszt varok, egyszeruen csak ki kellett irnom magambol..
Balesetek, hirtelen elhalálozások mindig lesznek.
Továbbá az hogy jó emberek vagy rossz emberek miként halnak meg nem függ össze, csak a bosszús ember a fájdalmát ilyen módon vezeti le hogy a rosszakra húzza rá a sorsot..
Kb. minden másodpercben halnak meg emberek. Éhínségben, öngyilkosságban, arab államokban halálra kövezve értelmetlenül, szülés közben, mészárlásban...
Amit a hírekben látsz csak egy nagyon kis része azoknak az embereknek, akik idő előtt halnak meg. Nem lehet mit tenni - balesetek mindig is voltak, és mindig is lesznek.
Nem kesereghet az ember minden egyes halott miatt, mert akkor az ő balesetük még a te életedet is tönkreteheti.
Miért ne tudnánk? Sokan tudjuk de sok itteni beszűkült elmével nehéz befogadni.
Nincs már dolguk s kimentik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!