Kinek működik a szavak nélküli kommunikáció?
Több kérdést is elolvastam, a legtöbben szavak nélküli kommunikációról olvasok: nem megyek el hozzá, hogy ő keressen meg / nem hívom fel, hogy ő hívjon fel / testszik a srác (vagy lány) de nem vesz észre, mit tegyek / megvárom, amíg bocsánatot kér / "egyértelműen küldtem neki a jeleket" / hogyan csábítsam el anélkül, hogy beszélnék vele / megsértett az anyám, mert elolvasta a számítógépen nyitva hagyott leveleimet, ezért nem beszélek vele, amíg bocsánatot nem kér
Sorolhatnám hosszú oldalakon keresztül, de talán érthető a kérdés:
Nektek hogyan vált be a szavak nélküli kommunikáció?
1: Vannak esetek, amikor bevált - ott mit csináltál és mit vártál el
2: Próbálod, de nem érsz el vele semmit - ott mit csináltál, mit vártál el
3: Szerinted használható a szavak nélkül kommunikáció?
Nem az érdekel, hogy mást hogyan tudsz fikázni ebben a kérdésben (arra már van nyitva másik 10 000 kérdés itt) hanem hogy milyen tapasztalatod van.

#3-ast nem kéne lepontozni: pont ilyenekre gondoltam. És mit akarsz üzenni a másiknak a kacsintással? (ugye ez helyzet függő) Ha nem akarod, lepontozzon a sok nethuszár, akkor írj privit.
#1: Milyen nem verbális, nem írott kommunikációt használsz és mik a tapasztalataid ezek használata közben. Mi az amit beválik, mi az ami nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!