Szerintetek ez baj, hogy én ilyen vagyok?
Néhány ismerősöm napi szinten beszélget hosszasan 4-5 emberrel, nem mindig ugyanazon személyekkel, akár chaten, skypon, telefonon. Csak kapcsolattartás céljából.
Én egyáltalán nem vagyok ilyen van néhány közelebbi ismerősöm, értsd. haverok, akikkel gyakran, de nem napi szinten beszélek, és vannak ismerőseim, akikkel, ha összefutok akkor beszélgetek néhány percet és ennyi. Másrészről nem vagyok az a technikai ördög, nem a legújabb telefonom van, és skype-olni is csak 2 személlyel skypoltam életemben, és ők a barátnőim voltak. Ez szerintetek gondot jelent? Én nem érzem ezt a helyzetemet problémának, csak azt látom, hogy a környezetemben sokan olyanok, hogy nagyobb kapcsolati hálót építenek ki.
Ez szerintetek probléma nálam? Másrészről egy lány esetében ez az lenne, ha kapcsolatban gondolkoznánk?
Próbálok mindenkihez kommunikatívan közeledni, szüleim közül anyukám olyan, hogy még a világ végéről jött személlyel is el tudna beszélgetni vagy egy órát. Ez anyai részről "sajnos" vagy nem, nem öröklődött.
24F
Köszönöm a válaszokat. :)

Nem baj.
Nem vagyunk egyformák. Van, aki beszédesebb, van, aki szűkszavúbb. Van, aki könnyen barátkozik, van, aki nem. Van, aki könnyen megnyílik, van, aki nem.
Kedves Kérdező
Nincs azzal baj, hogy kevesebb emberrel tartod a kapcsolatot. Valószínüleg tartalmasabb beszélgetéseket tudsz lefolytatni, mint azok akik többszáz emberrel chatelget. A Te kapcsolataid valószínüleg értékesebbek is. Az, hogy nincs "1000" facebook ismerősöd még normális ember vagy. Nem azbalapján kell megítélni egy embert, hogy hány ismerőse van. A kérdés, ő vajon hány emberre számíthat a virtuális barátai közül. Van olyan ember akinek még facebookja sincs, mégis vannak barátai, csak nemnteszi közszenlére az életét...
Hát erről könyvet lehetne írni.
Nyugodj meg, semmi bajod. Éld úgy az életed ahogy neked jól esik!
Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!