Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szüz vagyok 18 évesen és aki...

Szüz vagyok 18 évesen és aki sejti vagy tudja mind hülyének néz ugye nincs igazuk? L

Figyelt kérdés
Soha nem voltam olyan lány aki fiúzik, 16 évesen csókoloztam először de azóta se semmi. Most 18 évesen még szüz vagyok de ez ugye a környezetemben egyáltalán nem jellemző mert itt mikor 9.be kerulnek a fiuk lanyok mind elvesztik. Nem mintha erdekele a velemenyuk de szerintem ők a hülyék nem én.
2018. jan. 5. 12:13
1 2
 11/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
66%
Én 20 évesen találtam olyan férfit akit szeretni is tudtam. Én nem bántam meg. Örültem, hogy ő volt az első, mert nagyon szép emlékeim maradtak arról, hogy felefedezzük fokozatosan a testiséget. Míg volt aki korábban elvesztette alkalmatlan személlyel a nyomás miatt és bánja a mai napig is.
2018. jan. 5. 18:11
 12/12 anonim válasza:
Szerintem semmi baj azzal,hogy ki milyen "későn" veszti el.Ez mindenkinek a magánügye.Nem is értem miért tartják sokan gáznak,ha valaki 18-20 évesen veszti el.Pont az a fura,ha valaki már 14 évesen lefekszik valakivel.Nem ezzel kellene ebben a korban foglalkozni.Én úgy gondolom,hogy találd meg a megfelelő személyt,akinek megéri odaadni magad.Ez minden ember életében egy jelentős pont,hisz nem lehet utána visszacsinálni.
2018. jún. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!