Mennyire nézne hülyének a postás, ha a pikachus
onesie-mben nyitnám ki az ajtót?
'23 éves nő vagyok' ahaa... hat ha ezt a kerdest fel kell tenned, akkor inkabb egy 13 eves kislany. A postas amugy lesz*rja, maximum megjegyzi maganak, hogy megint egy bolond koltozott a teruletere.
2017. dec. 10. 12:42
Nem tudom a te postásod és úgy általában a postások mit szólnának, annyit tudok, hogyha ÉN lennék a postás, rohadtul nem érdekelne, hogy ki és miben van, csak minél hamarabb végezzek a dolgommal.
2017. dec. 10. 13:03
Egy időben hobbiból középkori páncélokat csináltam. Nem jelmezt, hanem igazit. Ezeket gyakran fel kellett próbálnom, és egyedül fél óra levenni. Párszor előfordult, hogy talpig vasban csattogtam ki a postásnak, vagy a szomszédnak. Közöltem, hogy nem kell megijedni, nem vagyok őrült, csak ez a hobbim. A postás csak ennyit mondott: " Ez k**va jól néz ki! Itt írja alá!" Én meg páncélkesztyűben vettem át a levelet. Szóval nem kell ezt túlaggódni.:)
2017. dec. 10. 13:11
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is gondoltam, hogy nem igazán érdekli őket, csak kiváncsi voltam, hogy hogyan reagálnának rá egyesek. Az első válaszoló gondolom kosztümruhában viszi még a szemetet is ki. Engem maga az öltözék nem zavar, akkor sem ha látogatók jönnek. Inkább az érdekel, hogy mások hogyan viselik ennek a látványát :)
5/14 A kérdező kommentje:
3.-nak: Páncélokat? Komolyan? Az már milyen szuper. Bárcsak nekem is lenne ilyenekre tehetségem.
Köszi a válaszod. :D
'Inkább az érdekel, hogy mások hogyan viselik ennek a látványát'
Ha erdekelne, nem irnal ki rola kerdest ahol lepontozod a nem tetszo valaszokat. Ha most azt mondjuk, tiszta idiotanak fog nezni a postas, leveszed? Dehogy veszed, mer' olyaaaaan bulliiiii hulyenek lenni. Majd egyszer felnosz, marmint remeljuk.
2017. dec. 10. 13:23
Én nyáron egy szál boxerben sétafikálok az udvaron, sőt még a kapun kívül is előfordult, hogy boxerben mászkáltam, nem szólt senki se semmit.
2017. dec. 10. 13:47
Egy neked tetszo ruhaban vagy. Mit szamit masok h reagalnak ra? Ha valakit ez sokkol, annak gratulalok. Attol meg h valaki x fajta ruhat vesz fel nem lesz idiota.
Kicsit tul van dramatizalva az hogy masok hogy viszonyulnak egy ruhadarabhoz.
2017. dec. 10. 14:02
Szerintem épp letojja hogy miben vagy. Én gyakran nyitottam ajtót pizsamában (éjszaka dolgoztam, délelőtt aludtam de a postás/csomag stb. olyankor jön) és soha senki nem szólt be hogy na mi van te még alszol? Legutóbb arcpakolással a fejemen fogadtam a postást, nem tudtam hogy jönni fog, mire lemosom meg elmegy. Szeme se rebbent.
2017. dec. 10. 15:01
10/14 A kérdező kommentje:
74% engem nem érdekel a pontozás, de ha megsértődsz mert nem 100%ot kaptál, akkor te sem vagy sokkal érettebb nálam :)
Nem azért hordom mert idézem: "olyaaaaan bulliiiii hulyenek lenni", hanem azért mert én rettenetesen fázós vagyok, de onesieben kényelmesen melegem van.
Köszönöm a többi választ. Nem fogom túlkomplikálni a dolgokat, akinek nem tetszik az csukja be a szemét és kész. További kellemes adventi vasárnapot mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések: