Mennyire lényeges, hogy a barátodnak/barátnődnek legyen autója? Mit gondoltok erről?
Nekem van,viszont volt már olyan barátom nem is egy, akinek nem volt.
Sok furcsa szituációt okozott már.Például nagyon furcsa volt,hogy nekem kellett értük menne, meg hasonlók, meg vinni őket ide-oda.
Nem azt mondom,hogy ez a pasi dolga, de szerintem ez úgy normális,hogy felváltva.
A másik, amitől a pasik rosszul vannak, az a nő nagy autóval.
A sztereotípikus női autók a Corsa,Clio,Twingo és a hasonlók.
Én viszont a nagyobb méretű és csinos autókat szeretem, egy Peugeot 607 büszke tulajdonosa vagyok.A pasik gyakran nem hiszik el,hogy az enyém , "bátyádé?, apádé?".
1#
Én a rugalmasságot,szabadságot szeretem emiatt nálam a tömegközlekedés csak bizonyos esetekben jöhet szóba.Ha van rá lehetőség, elkerülöm.
Tanyán lakunk, az első buszmegálló 3.2km-re van, és ennek csak a fele műút...
Volt olyan barátnőm, aki itt os lakott nálam, de nem volt jogsija... szakításunk után az új párkeresésnél már feltétel volt, hogy legyen jogsi... kocsit azt tettem alá... de így sokkal kényelmesebb, ha valamit akar beül és elintézi magának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!