Hogyan tanuljam meg elfogadni magam? Hogyan növeljem az önbizalmamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Már régóta egy csődtömegnek tartom magamat. Utálok tükörbe nézni,azt látom,hogy csúnya vagyok. Nagy a lábam,csúnya az alakom,nagy az orrom,magas vagyok. Nincs olyan porcikám amire azt mondanám, hogy szeretem. Az önbizalmam egyenlő a nullával. Mit tehetnék, hogy jól érezzem magam a bőrömben?
2018. jan. 2. 19:33
1/5 anonim válasza:
a 2 kérdésnek semmi köze 1máshoz
ha magadat fogadod el akkor az igazságot fogadod el hogy hogy nézel ki
ha csúnya vagy az az igazság a nagyobb egó nem fog rajta változtatni. megpróbálhatsz lefogyni vagy küzdősportokra járni
vagy maradsz a fotelben és zabálod a chipset. attól még hogy hazudsz magadnak az igazság nem fog változni
2/5 anonim válasza:
Tarts egy kényeztető napot menj el új ruhákat venni kozmetikus fodrász meg az önbizalmadnak jót tenne néhány beszélgetés egy pszihológussal meg beszélj sorstársakkal aztán keress párt aki támogat.
3/5 anonim válasza:
Másnak meg tetszel, nem tudom elhinni hogy ne lenne szerethető az alakod
4/5 anonim válasza:
Ez függ attól milyen idős vagy, vannak rá praktikák, hogy megtudd, nem vagy ronda.
5/5 anonim válasza:
Az önbecsülésed egyenlő a nullával.
Az önbizalom fogalma nem a lábad,orrod...függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!