Mik a férfilét előnyei szerintetek?
Nincs menstruáció.
Uszoda/strand előtt nem kell szőrteleníteniük az egész testüket.
Jobban áll nekik az őszülés, ráncosodás.
Nem kell melltartót hordaniuk.
Egy egyedülálló férfi még a mai világban is elfogadottabb, mint egy egyedülálló nő.
A férfiak kevesebbszer lesznek erőszak áldozatai, este nem kell attól tartaniuk, hogy megerőszakolják őket, ha egyedül sétálnak az utcán.
Nem füttyögnek, dudálnak, kiabálnak utánuk az utcán, ha kicsit lengébben öltöznek fel.
Sok, főleg fizikai munkára elsősorban vagy csak és kizárólag férfiakat keresnek. Több olyan hirdetést látok, ahol kizáró ok, ha nő vagy.
Most miért lett lepontozva a válaszok többsége?
Ha valaki ezt látja előnynek, az komolyan valakinek baj? :D
Azért lett lepontozva, mert ez itt a gyakorikérdések, ahol lepontozni szokás mindenféle magyarázat nélkül. Az a ciki, ha értelmes párbeszédet folytatsz, mert jönnek a trollok és leharapják a fejedet.
Szokj hozzá! Az interneten vagy. Tanuld meg, hogy nem számít, mit mondanak rólad, csak az számít, te milyen értéket képviselsz és annak meg tudsz-e felelni.
- nem vesézik ki azt 1000x, hogy mit mondok, kinek, milyen stílusban... nőként folyamatosan azzal szembesülök, hogy magamról nem mondhatok jót, mert akkor egoista vagyok és nem nőies... egy férfival, aki nem tetszik, egy cérnavékony fonalon kell mozognom, miközben beszélek vele, mert ha nem vagyok elég kedves, akkor bunkó vagyok, ha meg túl kedves vagyok, akkor hitegettem. Ha egy káromkodás elhagyja a számat véletlenül, akkor már nem vagyok nőies. Ha ugyanazt a sima dolgot megkérdezem nőként az elektronikai boltban, akkor rögtön hülyének néznek, de ha a férfi kérdezi meg, akkor nem (vagy csak nem merik kimutatni, nehogy elverjék).
- nincs menstruációs görcsük és nem véreznek napokat minden hónapban
- nincs minden egyes dugásnál esélye annak, hogy teherbe essenek, amikor nem akarják
- nem őket veszik elő egy kapcsolatban, ha a gyerek nem jól viselkedik vagy pénzügyi gondok vannak
- szerencsére ez nem mindenhol van már így, de sok helyen még mindig az van, hogy elvárják a nőktől akkor is, hogy minden házimunkát elvégezzenek, ha ők is dolgoznak... az apu szuperapu akkor, ha hétvégente 1x 1 órára leviszi a kölköt a játszóra, és semmi mást nem csinál, anyutól meg elvárunk mindent. és ha a gyerek egyszer rosszat tesz, rögtön anyut vesszük elő
- ha nőként kövér vagy, rengeteg ember értéktelen lényként kezel (nemcsak szexuálisan, bárhogy), olyanként, akinek nem lehet jó tulajdonsága, ha meg úgy tűnik, hogy van, akkor "az csak védekezési mechanizmus, amiért nem akarja a top csődör megb...ni"... meg a kövér férfiakat ugyanúgy emberként kezelik... nyilván a párkeresés nekik is nehezebb, de nekik nem szólnak be üvöltve röhögve az utcán és nem vonják a férfiasságukat kétségbe... pedig a nők biológiai tényezők miatt könnyebben tudnak hízni és több olyan kifejezetten női betegség létezik, amivel könnyebb... ugyanígy, ha a kapcsolat alatt híznak el a felek, a nőt kisebb hízásért durvábban cs.tetik, mint a férfit
- ha nem k...t keresnek, felelős irodai pozícióra előbb vesznek fel egy férfit, mint egy nőt sok helyen, még akkor is, ha a nő kvalifikáltabb... férfitól nem fognak állásinterjún olyan intim témákat kérdezni, hogy mikor akar gyereket (mert kinek mi köze ahhoz, mikor engedem, hogy elmenjen bennem a párom védekezés nélkül, basszus) meg kivel él együtt. Egy ismerősömet le is cs.ték, hogy 27 évesen az nem egy érett nőre illő dolog, hogy lakótársakkal él együtt, és nem külön vagy párjával... na ilyen egy férfival rohadt ritkán fordul elő...
ha meg van gyerek, akkor azzal akkor is anyu foglalkozik többet, és anyu megy gyesre, ha anyu többet keres... ha meg fordítva van, rögtön anyunak esnek neki, hogy "milyen szemét, hogy apucit férfiatlanítja meg mennyire nem nőies"
- az, hogy egy átlag férfi erősebb, mint egy átlag nő. Annyi mindent nem bírok el, mint egy férfi :)
"Könnyebb bringázni."
Előre is bocs, ha nagyon hülye kérdés. De nem nyomja nektek nagyon a bicikliülés? Én mindig azt hittem, lányként könnyebb bringázni...
"férfitól nem fognak állásinterjún olyan intim témákat kérdezni, hogy mikor akar gyereket (mert kinek mi köze ahhoz, mikor engedem, hogy elmenjen bennem a párom védekezés nélkül, basszus)"
Ez mondjuk egy szép példa arra, hogy a nők elleni diszkriminációról sokszor a nők tehetnek. Ha fel akarnék venni egy embert a cégemhez és próbálnám kipuhatolni, hogy akar is dolgozni vagy csak ugródeszka vagyok a gyedhez, még ő lenne felháborodva, hogy nekem mi közöm ahhoz, hogy akar-e dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!