Nektek tetszik a Benjámin név?
Figyelt kérdés
Vnn akinek ez a neve és fura a kiejtese attol felek hogyha lesz is barátnőm nem fog tetszeni neki mert nyálas mindig kerülöm hogy senki ne kerdezze meg h hivnak szerinteteknis ilyen cuki csúnya lanyos nev ??? Mit tehetnek nem tudom mindent megtennek h ne ez legyen a nrvem2018. jan. 1. 13:21
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
# 12
Ennek neve s hangja, tényleg buuci:DDD
14/16 anonim válasza:
Az a srác jut róla eszembe, aki már az óvodában is meleg volt, később emós és meleg lett :D És a cigánygyerek általánosból, aki a bátyjával és a haverjaival napi szinten terrorizálta az osztályunkat. Na meg az alkoholista nagyapám.
Ettől függetlenül nyilván nem ítélek el senkit a neve miatt :D
15/16 anonim válasza:
Szerintem olyan gáz. Olyan gagyin magyartalan. Olyan macskanyávogásos JÁMIN😃
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez az egyik legjobb nèv:)
Van egy ilyen nevű èvfolyamtársam, ès egyszerűen imádom a nevèt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!