Miért ilyen béna, rossz, csalódás stb. a szerelmi életem?
18 vagyok eddig két barátom volt, az egyik már rég (igaz vele én szakítottam)viszont nyáron a szerelmem lemondott rólam azóta se tudom mi okból.. Borzasztóan hiányzik.
Közben megismertem egy srácot akinek bejöttem és mondta hogy örülne neki ha a barátnője lennék, nekem is bejön de elmeséltem neki mi történt velem nyáron aztán ő teljesen megértő volt...
Amúgy ő dj és szilveszterkor elhívott a buliba ahol dj elmentem a barátnőmmel és erre láttam hogy más lánnyal smárolt végig.. nem is találkoztunk.
Túl sok csalódás ért hirtelen és a szerelem terén teljesen kilátástalannak látom a helyzetem.😢
18 évesen kilátástalan az élet? Azért mert annak szeretnéd látni, hogy sajnálhasd magad...Meg mit remélsz egy dj-től akiket körbe vesznek a nők általában?
Tipikus 18 évesen kiégett "nem találom az igazi pasit, de csak mocskoknak adok esélyt" csaj lehetsz. jöhet a károgás meg a 0% a megértésért puncit remélő majmoktól
Ebben sem vagyunk egyformák. Van, akinek elsőre összejön egy jó kapcsolat, van, aki éveket vár rá, de csalódni bármikor lehet. Nekem az volt a titkos receptem, hogy nem vártam, nem akartam görcsösen, hogy jöjjön. Persze, vágytam rá és rossz volt egyedül, úgy, hogy még senkim sem volt előtte, de inkább a saját dolgaimmal foglalkoztam, és a legváratlanabb pillanatban talált rám a szerelem. Érezni fogod, hogy sorsszerű lesz. Én is így találtam rá a páromra, vagy ő rám, egymásra találtunk, az biztos. 3 éve együtt vagyunk.
L/19
18 vagy, ráérsz még. Inkább szánj egy kis időt önmagad megismerésére. Ha most szakított veled a nyáron a nagy szerelmed, akkor szünetre van szükséged, nem ilyen partymajmokra.
Válogasd meg, kikkel állsz le dumálni meg randizgatni. Dj... ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!