Van aki otthon szilveszterezik egyedül? Ha igen mit csináltok? 21/f
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 21:38
11/17 anonim válasza:
hol laksz?
én nem vagyok egyedül, Családdal bulizunk, tv-zünk,11-kor indulunk belvárosba, tűzijáték , koncert és jövünk Haza enni-inni , tv-zni
12/17 A kérdező kommentje:
Miskolc :D
2017. dec. 31. 22:08
13/17 anonim válasza:
Én magamra haragítottam egy csajt,elkapta a harci ideg, most privátba írogat, azt hiszem nem leszünk barátnők :D
Cica harcra lehet jegyet vásárolni nálam 😂
14/17 anonim válasza:
Én gépezek és lehet lassan lefekszem aludni. Holnap megyek haza a szünetről, vezetnem kell egy csomót. Elég jól alakult az év vége, nem gondolom, hogy bármiről is lemaradok, ha átalszom az éjfélt..:)
27/N
15/17 anonim válasza:
Én is borsodi vagyok és 21F. :D Én kabarét hallgatok meg netezek.
16/17 anonim válasza:
Családommal voltam, ittam, most meg itthon sorozatot nézek.
17/17 anonim válasza:
Igen, nem szeretem a szilveszteri ramazurit, a petárdázás meg kicsit sem hoz lázba. Tévé, net, zene, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!