Ez erőszak volt? Lány és lány között?
De ki hibáztatta a csajt? Több infót kértem, de biztos azért mert pedo vagyok... Gratulálok!
Tudjátok van olyan, hogy karma. Akik ilyen sötét lelkűek, azok meg is érdemlik a szenvedést. Aztán utána lehet sírni.
De legalább a kérdező elnézést kért...
A 10-esnek viszont már menthetetlen a lelke. Lehet, hogy sok rossz dolog történt vele, de én ezekre úgy tekintek, mint próbatételekre, amelyek során nem szabad elveszíteni az emberségünket. Az ilyen férfi gyűlölő az ugyanolyan mocsok, mint egy erőszaktevő.
20
Ja, hogy egy túlbuzgó libernyák ficsúr vagy.... Én kérek elnézést. Azért mások ok nélküli lepedofilozása meg lerasszistázása között akad időd értelmes dolgokra is? Vagy a gyülölet már teljesen szétszedte az agyad, liberókám?
Én csak visszarúgtam. Tudod már legem van, mint írtam, nem ez volt az első eset, hogy a kérdező a kérdésben eljátszotta a szende ki áldozatot, aztán a válaszaiban meg mindenkit támadott, aki segíteni akart neki.
Ti libernyákok olyanok vagytok, mint agyorsan ítélő bíróságok a francia forradalom idején.
Igenis lényeges az "stb". Ha ügy lesz belőle, akkor is lényeges lesz! Egy "stb" miatt senkit sem ítélnek el, és ez így is van jól. A pofon nem nemi(!) erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!