1/12 anonim válasza:
Nem. Szerintem ez nem egy tipikus cigány név.
És már évszázadok óta a magyar nevek között van, a legtöbb tipikus cigány név max 2-3 évtizede lett bevezetve.
2/12 anonim válasza:
Ha nem is cigány, de nem egy szép név.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, de max egy dél-amerikai sorozatban tudom elképzelni.
5/12 anonim válasza:
4.vagyok,amúgy Ákos énekesnek a nagyapját Raymondnak hívták, asszem, így írta, van valami verseskötet, amit Raymond nagyapának ajánlott, vagy az ő emlékének szentelte, vagy valami ilyesmi volt beleírva, de amúgy ő pl Raymond volt.
6/12 anonim válasza:
Az én családomban van Rajmund és magyarok vagyunk. De az óviban is van egy Rajmund/Rajmond akit Mondinak becéznek és ő sem roma. Mást meg nem is ismerek ilyen névvel, szóval szerintem egyáltalán nem cigányos.
8/12 VZ2 válasza:
Manapság ezt már a cigányok / cigány mentalításúak adják gyerekeiknek.
9/12 anonim válasza:
Szerintme szép név a Rajmund, de akkor mondok mégegy hasonlót, ami pl meg szintén szép
www.keresztnevek.hu/jelent%C3%A9se/ZOTMUND/
Zotmund az pl jó, itt a jelentése, meg még a hasónlóak.
10/12 anonim válasza:
Én is Rajmond vagyok és a fiam is, és nem lettem cigány. Ez egy nagyon buta kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!