Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lépjek?

Szerintetek mit lépjek?

Figyelt kérdés

Adott egy hely ahol dolgoztam.

Ott volt egy munkatárs (lány) aki nagyon tetszik de végül soha nem szólítottam meg és kezdeményeztem beszélgetést.

Viszont nagyon tetszik és szeretném megismerni.

Közösségi oldalon már az ismerősöm és beszéltünk is pár mondatot.

Hogy írjak rá, hogy elhívjam valahova, mert szeretném megismerni. Ugyanis már nem dolgozunk együtt.

Nos, a válasz elég nyílvánvalónak tűnik, de azért kéne egy kis rávezető vagy valami ilyesmi.

Nos. Ha ti lennétek ebben a helyzetben, ti hogy és mivel írnátok rá?

2017. dec. 22. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nos, ne legyél puhapcs.

Nem is értem mikor esik már le neked/nektek, hogy szinte tökmindegy mit mondasz, a fellépés/testbeszéd/mittudoménmégmi az, ami egy nőt megfog. Lehengerled a magabiztosságoddal és nyertél.

2017. dec. 22. 23:58
 2/5 A kérdező kommentje:
De mivel személyesen már nem találkozunk, így csak facebookon tudok neki írni. Azon keresztül ezt mind hogyan?
2017. dec. 23. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:

"Helló xy, fontos hogy találkozzunk, mert tovább nem tarthatom titokban mindazt, amit neked is tudnod kell. Életbevágó. Találkozzunk itt/ekkor. Kérlek mielőbb válaszolj, a te érdekedben."

Úgysem fogja kibírni, hogy ne találkozzatok. Már csak ilyenek.

2017. dec. 23. 00:19
 4/5 A kérdező kommentje:

"Nem tarthatom tovább titokban azt amit neked is tudnod kell"

Ez kapásból úgy jönne le neki mint egy szerelmi vallomás azt közbe még csak nem is ismerjük egymást.

De ha te ezt írnád, akkor ez van :D

2017. dec. 23. 00:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Látod ez a különbség: én nem tökölnék/tökölök. Te eddig még csak hozzá sem mertél szólni, de azt egyből megfejted, hogy miről mit gondolna.

Vajon melyikünknek van több esélye? De persze te tudod. :D

2017. dec. 23. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!