Mivel töltsem a téli szünetet?
Szeretném hasznosan is eltölteni nem csak pihenéssel.
Takarítani fogok, fát díszítek, sütök és filmet/sorozatot nézek. A barátnőim lehet nem fognak ráérni mert a barátjukkal és a családjukkal lesznek.
19/L
Ingerszegény egy életed lehet :D
Haha kommentelő, manapság nem igazán vannak olyan emberek, akiknek létezik az, amit igazi hobbinak lehet nevezni. (főleg a 30 év alattiaknál)
Ezt korosztályomon és a sulisoknál is látom. A kreativítás pedig eléggé haldokló félben van (elektronikai kényelem és oktatás miatt)
Igaza van egyik emberkének:
Neked kell tudni ezt, mi is az ami érdekel, leköt és bele tudsz merülni s alkotsz.
Lehet ez zenétől kezdve kézműves dolgokig. Megtanulni s alkotni.
Pl én mindig ügyködök valamin. (grafika, szobrászat, varrás stb - tény művészként pörög az agyam)
De mellette edzek, progit tanulok.
Progi neve sokat nem mondana, röviden annyi, hogy 3D modelleket lehet alkotni. Egy játék társamtól tanulgatom s ha kész van ki nyomtatja 3D nyomtatóval. Persze ebből pénzt is lehet csinálni.
Amit én beterveztem: Snowboard.
Majd elválik ki az, aki jönni is akar. Poénból szoktunk kisebb fogadásokat kötni az adott kirándulással kapcsolatban. (pl első baki, első s utolsó részeg stb)
Neten is rengeteg hobbi/ötlet van csak keresni kell az adott témákat.
Érdeklődést kell találnod, ami megfog.
Hasznosat álltalában olyannal tudsz csinálni, amit megtanultál vagy tanulsz.
Legyen szó pl.: Csap szerelés, új recept, origami, snowboard, idegen nyelv, program...stb.
Minden tud hasznos lenni. (helyrehozás,új íz, dekoráció, mozgás a testnek s léleknek, egy elterjedtebb nyelv pedig tágítja az ismerkedési lehetőséged, tájékozódás)
24N :)
Önmagadat ismerd meg :) szünetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!