Várjátok már a téli szünetet? Dolgozók, ti hány napra veszitek ki a szabadságot?
Én nagyon várom, mivel az osztályommal egyetemben teljesen be vagyok sokallva, mindenki sík ideg, csak a hajtás megy, megfelelni próbálás stb. Többen kaptunk már kisebb-nagyobb idegösszeroppanást is, føleg azok, akik nagyon maximalisták és minden tárgyból a 6-osra hajtanak (persze nem azt mondom, hogy tanulni felesleges, de amikor a vegyésznek készülő osztálytársam ugyanúgy csak magolja, magolja az éneket meg a můvtörit is, egy minimális hibáért is felakasztva magát, az már szerintem eléggé fárasztó). Száz szónak is egy a vége, nagyon kell már ez a pihenés. Tervem nincs semmi különös, a karácsonyt hagyományosan családi körben ünnepeljük, szilveszterkor meg valószínűleg a legjobb barátnőmnél ketten fogunk egyet bulizni. Ezenkívül természetesen muszáj tanulnom is és ha lesz hozzá kedv meg idő, akkor kilátogatok a Vörösmarty térre :)
16/L
Egy fizetett napom, és négy szabadnapom lesz, de előtte és utána 7+ napokat dolgozom, mert csak így tudtam megoldani, hogy karácsonykor ne kelljen.
A tervem meg felerészt kúrálom magam a túl sok munka és stressz okozta betegségekből, másrészt kimegyek az erdőbe, ahol nincsenek emberek, illetve csak kutyasétáltatók és kutyák meg madarak vannak.
Próbálom majd értékelni, hogy végre 12 napot otthon lehetek. A felgyülemlett stresszt kicsit levezetem, kimegyünk a haverokkal inni, dumálgatni, megnézzük a faluban a karácsonyi díszeket. Regényeket olvasok, idén karácsonykor elolvasom Charles Dickenstől, a Karácsonyi ének c. könyvet is, mert már illene. A családdal leszek, karácsony jellegű filmeket nézek.
Hálistennek már csak a holnapi napot kell túléljem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!