Túlsúlyos emberek! Fordultak meg utánatok gúnyosan az emberek vagy szóltak már be? Ha igen, mit és mit reagáltatok?
Figyelj, ne vedd magadra hogy mit mondanak mások, mert sosem lesz boldog életed :D
Ha ez megnyugtat, nálam épp fordított a helyzet. Mindig is sportos alkatom volt, jelenleg is 56 kiló vagyok a 165 centimhez. A családom többi tagja nagyon durván túlsúlyos.
Minden egyes alkalommal végighallgatom, hogy nem eszem rendesen, biztos megint nem főztem semmit, miért kell idióta diétát tartani (és még csak nem is követünk semmilyen étrendet, nem vagyunk se vegák se paleok, nem számolok kalóriát csak egészségesen főzök), OCSMÁNY VÉKONY VAGYOK, híznom kéne pár kilót. Ha edzésről jövök, az egyik debella nővérem előadja, hogy nincs is izom rajtam, bezzeg nézzem meg az ő karját, a másik minden egyes alkalommal megemlíti, hogy neki mennyivel nagyobb mellei vannak - mondjuk így nem nehéz :D Legutóbb kimaradtam egy hónapra az edzésről sérülés miatt, híztam vagy 6 kilót, pocakot eresztettem de így is ugyanez a lemez ment...
Az utcán se jobb. Ha kicsit is testre simuló pólót veszek fel, azért néznek rám irigyen és sértetten, ha rövidnadrágot, akkor azért. Nem egyszer fordult elő, hogy női pénztáros parasztkodott velem, pedig nyitott és kedves igyekszem lenni mindenkivel, hozzá is mosolyogva mentem oda, erre ezt kaptam.
A vicc az, hogy sosem érdekelt az alakom, teljesítményre edzek, nem öltözködöm csinosan, alig sminkelek ha egyáltalán, szóval nem vagyok az a tipikus cicababa, mégis kinéznek a nők...
Lényeg a lényeg, akármilyen alakod van, akárhogy nézel ki, mindig lesz az embereknek egy olyan csoportja, akinek nem tetszik és szóvá is teszik. Szóval emiatt ne rágd magad, legyél olyan, amilyen te szeretnél lenni :)
Amúgy hidd el, az a legrosszabb, ha túlsúlyos ember szólogat be az alakodra. Mert arra senki nem kapja fel a fejét, hogy ő 0-24-ben próbálja taposni az önbizalmad a beszólásaival, de csak egyszer említsd meg neki, hogy ő meg kövér, leszakad az ég :D
Néha eljátszom a gondolattal, mit szólna a családom, ha én is úgy állítanék be hozzájuk, hogy köszönés helyett odabököm: phfuj de kövér vagy, fogynod kéne pár kilót!
Érdekes, nekem eddig még nem jutott eszembe ilyen...
173cm magas vagyok, és 86 kiló volt a legtöbb amit mértem.
Olyankor beálltama tükörbe, és "képletesen leköpve magam" azt mondtam, hogy "hogy nézel ki te kövér disznó". Most már 80 kiló alatt vagyok, de a kritikát most sem hallgatom el magam elől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!