Miért nem közeledik hozzám senki? (18/L)
Nem párkeresés céljából írom ki a kérdést, nem szeretnék a gyakorikérdéseken keresztül ismerkedni, csak a véleményekre lennék kíváncsi.
Mi oka lehet annak, hogy nem igazán próbálkoznak nálam?
- Külsőségekről annyit, hogy szép lánynak tartanak, igényes vagyok, volt olyan aki meg is jegyezte, hogy biztosan 10esével futnak utánam a fiúk.
- Belsőről pedig: Értelmes lánynak tartom magam, az utolsó évemet töltöm egy komoly gimnáziumban, két felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem... eddig végig kitűnőek tanulmányaim ( mással nem tudom ismeretlenül alátámasztani a dolgot a hitetlenkedőknek :) )
Ennek ellenére nem vagyok túl népszerű a férfiak/fiúk ( minek lehet nevezni egy 18-25 év közötti férfiembert) körében.
- Gimnáziumban nem vagyok egy világ közepe, meg van a magam kis társasága és én egy elég nyitott, vidám lánynak gondolom magamat.
Ugyan már, minden lánynak azt mondják, hogy szép. :D Ettől függetlenül a szép+okos kombó még elég kevés, kb. 100-ból 99 lány szép és okos.
Ráadásul ma a srácok szemében nem vonzó az, hogy nyelvvizsgád van és kitűnő tanuló vagy. Ettől csak még komolyabb leszel a szemükben, kb. a 40 éves irodista nénikkel látnak egy kategóriában.
Csak általánosságban tudok beszélni, úgy vettem észre, hogy a korodbeli fiúknak (sőt még idősebbeknek is) a CUKI csajok jönnek be. Akik csillogósra festik a körmeiket, összerajzolják a padot a suliban, szünetben telóról jutubereket néznek, anime + játék rajongók, egyszarvús hátizsákkal meg cicás zoknival, mangacsajjá sminkelve... meg a vagányak, akik valamilyen deszkával gurulva járnak suliba, térdzoknit hordanak meg fullcapet, főleg magyar rapet hallgatnak, csúnyán beszélnek és 15 évesen már elengedik őket akármeddig bulizni.
Kamaszként általában mindenki tartozik egy éppen aktuális szubkultúrához és azon belül keresi/találja a párját. Totál kívülállóként elég nehéz.
- Tényleg csinos vagy és tartanak tőled (úgy is van pasija, semmi esélyem nála stb)
- Csúnyák/ferdék a fogaid
- Magas vagy
- Nem tudsz róla, de csúnyán nézel
- Beképzeltnek tünsz
- Kövér vagy
- Nincs hajad
- kényszerzubbonyban jársz utcán
Nagyjából ezek lehetnek az eshetőségek
23f
A véleményt megkapod, randit biztosan nem...részemről;)
Lehet értelmes vagy, mint egy wikipédia, de érzelmi intelligenciában laposabb a vágódeszkánál s így a társalgás is veled...a csics külső meg...megnézi az ember...ilyenre senki se kíváncsi komolyabban.
#24:
ezt meg mire írtad? :D
szerintem azt sem tudod melyik az én válaszom :D
#24:
ja és am macskapárti vagyok :D
pont kb azért amit leírtál, de nem értem mire írtad ezt
mert az én válaszomban semmi ilyesmi nem volt
#24:
ja meg van, Adam 333 az nem én vagyok :)
igaz a régi nickem hasonló volt, de nem azonos személyek vagyunk :D
nekem nincs már kint a nickem, meg alig járok már fel ide
én sem értem mi okkal nem volt még senkim 24 éves férfiként mikor csomóan irigyek rám
nem hálás dolog az igazit keresni?
v meg kell próbálni amitől irtózok, hogy akár itt ismerkedek...brrr
tudj' a bánat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!