Miért nem közeledik hozzám senki? (18/L)
Nem párkeresés céljából írom ki a kérdést, nem szeretnék a gyakorikérdéseken keresztül ismerkedni, csak a véleményekre lennék kíváncsi.
Mi oka lehet annak, hogy nem igazán próbálkoznak nálam?
- Külsőségekről annyit, hogy szép lánynak tartanak, igényes vagyok, volt olyan aki meg is jegyezte, hogy biztosan 10esével futnak utánam a fiúk.
- Belsőről pedig: Értelmes lánynak tartom magam, az utolsó évemet töltöm egy komoly gimnáziumban, két felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem... eddig végig kitűnőek tanulmányaim ( mással nem tudom ismeretlenül alátámasztani a dolgot a hitetlenkedőknek :) )
Ennek ellenére nem vagyok túl népszerű a férfiak/fiúk ( minek lehet nevezni egy 18-25 év közötti férfiembert) körében.
- Gimnáziumban nem vagyok egy világ közepe, meg van a magam kis társasága és én egy elég nyitott, vidám lánynak gondolom magamat.
Nyilván nem vagy közvetlen és olyan képet sugárzol magadról, ami riasztja a fiúkat.
Barátnőd az van?
Baromi mosolygós lány vagyok, taszítónak nem hiszem, hogy taszító lennék...
És igen, meg van a baráti társaságom mint mondtam, vannak barátnőim :D
Ahh, úgy nem szeretem az ilyen támadó hozzáállást! :(
Ha csak szimplán leírom, hogy értelmes lány vagyok, valószínűleg a kérdés az lett volna, hogy mihez képest haha, vagy mit tudom én...
A mosolygás is lehet olyan, ami nem hat őszintének.
De nyilván nem tudjuk így meghatározni pár mondatodból, hogy milyen a kisugárzásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!