Szerintetek megerte ez a fa 6500ert?
2017. dec. 19. 07:47
1/10 anonim válasza:
Én nem vettem volna meg ennyiért, anyagi okok miatt olcsóbbat hoztam volna el, de akinek nem okoz gondot ennyit kiadni, és még szép, dús is a fa, akkor okés.
2/10 anonim válasza:
Neked minden bizonnyal megérte, hiszen megvetted.
Nekem egy cserepes kis fám lesz, amit ki is lehet majd ültetni, vagy visszavinni a kertészetbe. Nem kell elpusztítani, és olcsóbb is. Igaz, nem két méteres, de nem is foglal sok helyet majd a lakásban.
3/10 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás, inkább egy tálca sört vettél volna.
4/10 A kérdező kommentje:
Hat ha neked karacsonykor a talca sor szamit akkor gratulalok!
2017. dec. 19. 10:10
5/10 anonim válasza:
Kár, hogy a tudatlan emberek ilyenre dobálják a pénzt. Jézus születésének semmi köze a fenyőfákhoz. Sajnálom szegény fákat, hogy így végzik, majd az ünnepek után kidobva a kukába.
6/10 anonim válasza:
Ebből egy olcsóbb Zippo kijött volna.
Szerencsére van erdőnk, ezért nem kell költeni fára, bár amúgy sem szeretem őket. Egy asztali műfenyő tökéletes lenne.
7/10 anonim válasza:
Mi ennél jobbat vettünk 3500ft-ért és az még él is szóval majd el lehet ültetni az udvaron, hátha megmarad.
8/10 anonim válasza:
Hol ilyen olcsó! Mi 190 centis mormandot 13 ezerért vettünk és ez volt a legolcsóbb a környéken.
9/10 anonim válasza:
Megérte bőven, annak aki eladta;)
10/10 anonim válasza:
Magánügyed, hogy egy vagyont kidobsz egy szegény fára, ami két-három hét múlva a járda szélén fog szomorkodni arra várva, hogy bedarálják pelletnek. Nekem a szívem szakad meg az összesért. Ennyi pénzért előnevelt gyümölcsfacsemetét éri meg venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!