Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek megerte ez a fa...

Szerintetek megerte ez a fa 6500ert?

Figyelt kérdés

[link]

Ezustfenyő,es 2 meteres.

2017. dec. 19. 07:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem vettem volna meg ennyiért, anyagi okok miatt olcsóbbat hoztam volna el, de akinek nem okoz gondot ennyit kiadni, és még szép, dús is a fa, akkor okés.
2017. dec. 19. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Neked minden bizonnyal megérte, hiszen megvetted.

Nekem egy cserepes kis fám lesz, amit ki is lehet majd ültetni, vagy visszavinni a kertészetbe. Nem kell elpusztítani, és olcsóbb is. Igaz, nem két méteres, de nem is foglal sok helyet majd a lakásban.

2017. dec. 19. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Felesleges pénzkidobás, inkább egy tálca sört vettél volna.
2017. dec. 19. 09:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat ha neked karacsonykor a talca sor szamit akkor gratulalok!
2017. dec. 19. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Kár, hogy a tudatlan emberek ilyenre dobálják a pénzt. Jézus születésének semmi köze a fenyőfákhoz. Sajnálom szegény fákat, hogy így végzik, majd az ünnepek után kidobva a kukába.
2017. dec. 19. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Ebből egy olcsóbb Zippo kijött volna.

Szerencsére van erdőnk, ezért nem kell költeni fára, bár amúgy sem szeretem őket. Egy asztali műfenyő tökéletes lenne.

2017. dec. 19. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi ennél jobbat vettünk 3500ft-ért és az még él is szóval majd el lehet ültetni az udvaron, hátha megmarad.
2017. dec. 19. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Hol ilyen olcsó! Mi 190 centis mormandot 13 ezerért vettünk és ez volt a legolcsóbb a környéken.
2017. dec. 19. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Megérte bőven, annak aki eladta;)
2017. dec. 19. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Magánügyed, hogy egy vagyont kidobsz egy szegény fára, ami két-három hét múlva a járda szélén fog szomorkodni arra várva, hogy bedarálják pelletnek. Nekem a szívem szakad meg az összesért. Ennyi pénzért előnevelt gyümölcsfacsemetét éri meg venni.
2017. dec. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!