Internetes tarskeresesi tapasztalat. Mit gondoltok?
internetes " komoly " tarskereso (nem a Tinder)
kapok egy sablon uzenetet miszerint 190cm magas sportos jogasz es szeretne megismerni
kepet nem kuld, kerek tole, azt mondja a munkaja/beosztasa miatt nem adhat
elkeri a telefonszamom, nem adom meg, eroskodik vegul megadom
napokig irja hol talalkozzunk de sosem ir vissza idoben
4-5 nap mulva telefonal hogy akkor este atjonnek e hozza, a rozsadombon lakik es mondja hogy ugy keszuljek ott is alszom
kerdez a tapasztalataimrol a tarskereson, mondom nem a legjobb, visszakerdezek, a valasza: 2 novel talalkozott, az egyik nem volt jo a szexben, a masik nem akarta hosszabb tavon
mi a velemenyetek?
Tapasztalataim alapján a véleményem:
190cm magas = székkel együtt annyi
sportos = focimeccset szokott nézni
kepet nem kuld, kerek tole, azt mondja a munkaja/beosztasa miatt nem adhat = 70 körül jár és / vagy baromi ronda, és tudja, hogy ha képet küldene, soha az életben nem találkoznál vele
4-5 nap mulva telefonal hogy akkor este atjonnek e hozza, a rozsadombon lakik = gyaníthatóan nem ő a jogász, csak annak a kertésze vagy biztonsági őre, aki most végre elutazott valahova és így oda tud hívni téged, mintha övé lenne a kecó,
a valasza: 2 novel talalkozott, az egyik nem volt jo a szexben, a masik nem akarta hosszabb tavon = 2 nőt sikerült odacsalnia, de az egyik szó nélkül otthagyta, a másik pedig felháborodva el is küldte az anyjába
Te tudod, én biztos nem találkoznék vele.
arra gondoltam kicsipem magam, elmegyek, huzzom, jol felizgul aztan ugy hagyom..
istenkiraly csaszarnak gondolja magat de azert tudja hol a helye ... utalom az ilyen embereket....
arra gondoltam kicsipem magam, elmegyek, huzzom, jol felizgul aztan ugy hagyom.. - vagy nem hagyod ott, hanem sírva könyörögsz, hogy ne dugjon tovább és elmehess... eszednél vagy?
Felmész hozzá, húzod kicsit, és azt hiszed, majd hagy elmenni?! Hmmm... ha mázlid van, csak kidob a fenébe, ha nincs, akkor megdug.
igazatok van
nem megyek
de a kerdes arra iranyult valoban taplo vagy csak en gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!