Szerintetek mennyien vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek hány ARMY van Magyarországon? (a Bangtan Boys Hungary-t más országból is követik, szóval..)2017. dec. 15. 17:54
1/7 anonim válasza:
Én csak a Magyar Honvédségről tudok.
2/7 anonim válasza:
Az army és a.r.m.y két külön dolog! Még normális kérdést se tudsz kiírni! 100-200ezren talán követik a bandát! De nem nagyon hiszek benne, hogy magyarországon népszerű lenne a banda!
4/7 anonim válasza:
biztos több, mint 100-an, ha már csak egy facebookos csoportot nézünk, amiben több 10 000 ARMY van.
Ettől függetlenül arányaiba véve nem sokan. A kpop még nem igazán népszerű az animerajongók körein kívül.
6/7 anonim válasza:
Most már egyre elterjedtebb a kpop mifelénk is, úgyhogy szépen lassan növekszik a rajongók száma :) Hogy ARMY-ból mennyi van azt nem tudom, de hogy kb. mennyi kpop rajongó van Magyarországon azt megtudhatod ebből a videóból: https://www.youtube.com/watch?v=b6zpx7THYJ4
7/7 laurta válasza:
Többen, hiszen nagyon híres banda.Egy csomó ember tagja a facebook csoportnak is.Én majdnem mindenki akit ismerek rajong értük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!