Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak milyen esetben ütnétek...

Férfiak milyen esetben ütnétek meg a barátnőtöket/feleségeteket?

Figyelt kérdés
Nők: Nálatok beleférne egy pofon ha megígéri, hogy soha többé nem csinál ilyet, és még maga sem érti, hogy "mi van vele"?
2017. dec. 14. 20:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
25%
Semmitől, csak sokan barmok. Bezzeg ilyenkor nem emlegeti senki a női egyenjogúságot... Ha olyan mocskos dolgot tesz akkor biza jár a pofon a nőnek is, mint a huzat. Nyilván nem akkora, mint egy férfinek, de a testi lehetőségeit figyelembe véve arányosan jó nagy.
2017. dec. 15. 20:42
 22/23 anonim válasza:
Nem főz , dirr egy saller.
2019. jún. 5. 14:20
 23/23 Bubuka508 ***** válasza:
Kedves nővédők! Leírtam már, hogy a nő ugyanolyan ember, amilyen a férfi, ugyanazokkal az emberi gyengeségekkel, ugyanazokkal az intelligenciabeli adottságokkal. De egy hisztérikával nem sokra megy az ember, azokat, valamint unintelligens embereket észérvekkel nem lehet meggyőzni. Viszont azt sem szabad hagyni, hogy ránk kapjon valaki, ha nem vitatkozunk vele, ezt az ilyen ember úgy értelmezi, hogy neki van igaza és neki mindent szabad. Ez egy óriási tévedés. Egyébként sem szabad leállni nálunk alacsonyabb szinten álló emberekkel vitatkozni, osztozni, mert lehúznak a saját szintjükre, ott pedig már rutinból lenyomnak. Sajnos, egyes embereknek csak tettleg lehet megmagyarázni dolgokat. Mondom ezt úgy, hogy én még soha életemben nem ütöttem meg egy nőt sem, még azt sem, aki megérdemelte volna. De a makarenkói pofonnak egyes esetekben van létjogosultsága, ugyanúgy, ahogy a gyereknevelésben is.
2019. jún. 6. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!