Van egy nyomasztó kérdés a fejemben. Egy paradoxon, amire nem tudok megoldást találni. Van valakinek ötlete?
Antiszociális voltam mindig is->
nem voltak barátaim, ehelyett eltapostak->
elkezdtem orvoshoz járni, gyógyszert szedni->
kezdek kijönni belőle, képes vagyok emberi kapcsolatokat építeni, sőt IGÉNYELNÉM is, de közben családom lett, és megtehetem-e hogy én elmegyek haverral valahová, ők meg otthon, mikor feleségemnek sincs semmi barátja, mert MIATTAM elköltözött onnan, ahol volt->
emiatt maradok visszahúzódó, dolgozok, hazamegyek, maszekolok, stb ->
vissza az elejére...
Ennek feloldása hogyan lehetséges?
24/F
A leghasznosabb a 8-as válaszoló volt.
Komolyan elgondolkodtam viszont azon, hogy mások komolyan nem értik-e, hogy miért mennek tönkre a kapcsolataik?
Hogy ne foglalkozzak a feleségemmel ,hogy hagyjam magára? Aki ezt megteszi, annak csakis gratulálni tudok.
5-ös vagyok és gyakorlatilag ugyanazt írtam amit a 8-as, csak előbb mint ő.
De köszönöm, a leminősítésed és hogy egy kalap alá vettél a s..ggfejekkel!
Jó, bocsánat azoktól, akik hasznos választ írtak, és nem minősítettem őket, en memeltem ki őket, stb.
Nem vagyok egy "lájkkal elismerő" ember, nem pontozok senkit.
Természetesen akinek nem inge, nem veszi magára, akinek meg igen, az nyílván...
Miért nem lehetséges, hogy a feleségeddel együtt is eljárjatok otthonról?
Közös programokat is lehet szervezni, kisgyerekkel is ki lehet mozdulni, csupán szervezés kérdése.
Nem tudom megérteni, a "jaj-de-depis-vagyok-engem-mindenki-eltapos" életérzésű embereket, akik SEMMIT nem tesznek ellene... Oké, hogy orvoshoz jársz, gondolom a családod is tudja, támogatnak.Gondolom, ha ésszerű számban mész el baráti társasággal, meg fogja érteni. Te is támogasd a feleséged, menjetek, ismerkedjetek, akár a szomszédokkal, akár valami közösségi helyen... Nehogy már otthon punnyadjatok, és azon töprengjetek, miért olyan rossz nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!